Haberler

Ünlü rapçi Slowthai tartıştığı seyirciye saldırdı

Güncelleme:

Londra'da düzenlenen müzik ödülleri töreninde konuşan ünlü İngiliz rapçi Slowthai kendisini rahatsız ettiğini söylediği seyircilere saldırdı. Rapçi, seyirciye elindeki kadehi fırlattıktan sonra üzerine atladı.

NME Müzik Ödülleri töreninde 'Yılın Kahramanı' ödülünü alan ünlü rapçi Slowthai, sahnede konuşma yaptığı sırada seyircilerin yüksek ses çıkardığını belirterek rahatsız olduğunu söyledi ve elindeki mikrofonu seyircilerin bulunduğu alana attı.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ DEVREYE GİRDİ

Seyirciler de yerden aldıkları mikrofonu ve ellerindeki yiyecekleri Slowthai'ye fırlattı. İyice öfkelenen Slowthai ardından eline aldığı kadehteki içkiyi yere boşalttı ve kadehi seyircilere fırlattı. Bununla yetinmeyen Slowtha daha sonra sahneden indi ve seyirciler arasındaki bir kişiye saldırdı. Güvenlik görevlileri tarafından durdurulan rapçi dışarıya çıkartıldı.

KADIN HAYRANININ AĞZINA TÜKÜRMÜŞTÜ

Sıra dışı hareketleriyle bilinen Slowthai, Eylül ayında katıldığı başka bir törende Boris Johnson'un kesik başını temsil eden yapay bir kesik başla sahneye çıkmıştı. Rapçi daha önce Milwaukee'deki gösterisine "Ağzıma tükürmene ihtiyacım var!" yazılı bir pankartla gelen kadın hayranının ağzına tükürmüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Londra Haberler

500

Yorumlar (14)

Sakaryalı hatun:

Mutlu, huzurlu cumalar olsun, herkese... :))))))

7
2
yanıtYanıtla
Tansel:

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Cuma günün mübarek olsun.

yanıt3
yanıt3
Sakaryalı hatun:

Tansel, sana da hayırlı cumalar. :))))

yanıt2
yanıt1
Tansel:

Teşekkür ederim, herşey gönlünüzce olsun, mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum. :-)

yanıt3
yanıt1
KUZEYİN UŞAĞI:

size de hayırlı cumalar, hayırlı günler dilerim. sağlıcakla kalın inşallah. .

yanıt2
yanıt1
Özgür:

İster rapçi ister rockçu ister popçu olsun. Adam orda emek veriyor küfürler ediyorsunuz. Madem küfür edeceksiniz neden geliyorsunuz? Ayakkabı bağcığını açandan tut eşya atana, tükürenden tut sahnede kavga çıkarana kadar. . . Yazık ya o insanların da psikolojisini düşünün. Size bunlar yapılsa ne hissederdiniz?

5
4
yanıtYanıtla
kasapese:

Sana da hayırlı cumalar kardeşim

yanıt1
yanıt0
Firat:

Haber Yine yalan. Rapci saldirmak istemis ama yapamamis .. tutmayin kücük enisteyi

1
0
yanıtYanıtla
avrupa amerika:

uzaktan ne kadarda modern görünüyorlar medeni okumuş kültürlü deriz bunlara ama insan değiller saygı yok vahşilerrr

1
0
yanıtYanıtla
0131:

tineri fazla kacirmis. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title