Haberler

Ünlü oyuncunun gözaltına alındığı olayda ifadeler ortaya çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ihbar üzerine Bebek'te durdurulan lüks otomobilinin bagajında esrar ve eroin bulunması nedeniyle arkadaşıyla birlikte gözaltına alınan oyuncu Ayşe Gül Çınar ile ifadesi nedeniyle gözaltına alınan eski sevgilisi adliyeye sevk edildi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ihbar üzerine Bebek'te durdurulan lüks otomobilinin bagajında esrar ve eroin bulunması nedeniyle arkadaşıyla birlikte gözaltına alınan oyuncu Ayşe Gül Çınar ile ifadesi nedeniyle gözaltına alınan eski sevgilisi adliyeye sevk edildi. İkilinin ifadelerinde birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

Beylikdüzü'nde önceki gün arkadaşlarla birlikte bir mekanda eğlenen dizi oyuncusu Ayşe Gül Çınar (22), daha sonra Etiler'deki evine gitmek için otomobiliyle yola çıkmıştı. Çınar Bebek Cevdet Paşa Caddesi üzerinde seyrettiği esnada ihbar üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durduruldu. Çınar ve arkadaşı Nimet Y. polis ekipleri tarafından dışarıya davet edildikten sonra otomobilde arama yapıldı. Yapılan aramalarda aracın bagaj kısmında 22 parça toplamda 15 gram esrar, 5 parça da toplamda 4 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturuculara el konulmasının ardından Çınar ve arkadaşı gözaltına alınarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.

Emniyette birbirlerini suçladılar

Gözaltına alınmalarının ardından ifadesi alınan Çınar, uyuşturucu maddelerden bilgisi olmadığını belirterek bir süre önce ayrıldığı eski sevgilisinin araca koyduğunu iddia etti. Arkadaşı Nimet Y. ise ifadesinde maddelerden haberi ve ilgisi olmadığını söylediği öğrenildi. Bunun üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çınar'ın eski sevgilisi Furkan Ç.'yi de gözaltına aldı.

Adli işlemleri yapılarak adliyeye sevk edildi

Gözaltına alınan inşaat işi yapan Furkan Ç. ise ifadesinde uyuşturucuları koymadığını iddia etti. 3 şüpheliye ifadelerinin alınması ve sorgulanmalarının ardından "uyuşturucu madde ticareti ve imal" suçundan adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, hastanede sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Hisarcık Beşiktaş Çınar 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title