Haberler

Ünlü Oyuncu Seda Bakan'dan Muharrem İnce'ye Duygu Dolu Mesaj

Güncelleme:

Ekranların sevilen yüzlerinden Seda Bakan, sosyal medya hesabından Muharrem İnce'ye yönelik "Sevgili İnce senin hayatımızda olduğunu bilmek bile ne güzel bir şey" diyerek duygusal bir mesaj paylaştı.

Kardeş Payı dizisinde oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Seda Bakan, sosyal medya üzerinden Muharrem İnce'ye duygusal bir mesajla gönderme yaptı.

'SENİN HAYATIMIZDA OLDUĞUNU BİLMEK NE GÜZEL'

Güzel oyuncu Seda Bakan, sosyal medya hesabından Muharrem İnce için "Sevgili vekilince senin hayatımızda olduğunu bilmek bile ne güzel bir şey" mesajını paylaştı.

İşte o paylaşım;

Ünlü Oyuncu Seda Bakan'dan Muharraem İnce'ye Duygu Dolu mesaj

Ünlü Oyuncu Seda Bakan'dan Muharraem İnce'ye Duygu Dolu mesaj

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muharrem İnce Sosyal Medya Kardeş Payı Seda Bakan Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (85)

ÖYLE BİRİ:

biraz hoşgörü lafa gelince hz. muhammetin ümettiyiz dersiniz ama agzınız leş. kimse erdoganı sevmek zorunda degil yada inceyi sevmek zorunda degil ama saygı göstermek zorunda. ayrıca yorum yaptıgınızkişi bu vatanın evladı

100
5
yanıtYanıtla
deryam366:

sevgili seda balkan bu kadar nankörlük 16 yılda yapılanları görmrzden gelmek anxcak sizin gibi kendini sanatçı-oyuncu sanan şahsiyetlere aittir şükürler olsun ki aziz milletimiz yapılan iyilikleri yatırımları görmezden gelmiyor ve hakkı hakka teslim ediyor şükürler olsun ki başımızda TAYYİP GİBİ YİĞİT VE GÖZÜPEK BİR LİDERİMİZ VAR ve ne olursa olsun sizin gibi nankörleri de ayırmadan aziz milletime hizmwt etmek boynuun borcudur diye biliyor aziz milletimiz chp zihniyetini çok iyi bilmektedi

60
36
yanıtYanıtla
ece:

nasıl birzihniyet kötü birşeyde yazmamış hemen nankör oluyor

yanıt1
yanıt1
b:

sızın gıbı oyuncuları ızledıgımız ıcın utanıyorum ne kadar nankörmüşsünüz çoğu sanatcının gercek yuzlerı ııce cıktı ortaya sayın cumhurbaşaknımız RECEP TAYYİP ERDOĞANın sonuna kadar arkasındayız desteğiz ona

25
59
yanıtYanıtla
bb:

elınde şehıdımın kanı olan bır partıyı destekleyen bırıne mı saygı duyucam

yanıt1
yanıt0
BÜŞŞ:

SİZ SANATÇI MISINIZ YA İNCEYLE EVLEN O ZAMAN HİÇ ÇIKMAZ HAYATINDAN

34
20
yanıtYanıtla
Adınızı yazınız:

sen hayatındaki herkesle evlisin sanırım

yanıt4
yanıt3
GÖLGE:

Hakiki Büşş müsün bilemeyeceğim , ama eğer hakiki isen , senin bu denli KAZMA biri olabileceğini aklımın ucundan bile geçirmezdim . Hayatında olmayı sen öylemi , yani evlenmeilemi bağdaştırıyorsun ?

yanıt8
yanıt1
KADER:

ARKADAŞLAR SAYGI LÜTFEN. . SİZLER NASIL GÖRÜŞÜNÜZÜ BELLİ EDİYORSANIZ KARŞIT GÖRÜŞLER SİZE SAYGI DUYUYORSA SİZDE SAYGI DUYUN BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE BİZ SİZE HAKARET ETMİYORUZ. HA ÇOK İSTİYORSANIZ BİZDE SİZE HAKARET EDERİZ AMA ÜLKE İÇ SAVAŞA GİDER. .

44
6
yanıtYanıtla
bi susun artık:

hade lenn ülke iç savaşa gider miş. Erdoğan için demediğinizi bırakmayın ama erdoğan taraftarlarından biri birşey dedi mi demokrasi naraları. yiyeyim sizin demokrasi anlayışınızı. iç savaş mış. bu millet darbenin bile karşısına dikildi be üç beş ayyaşa ülke mi bırakır sanıyorsunuz. Ak parti seçmenine makarnacı kömürcü yakıştırmaları yapıyonuz. koyun diyonuz ama cevap verilince demokrasi. halk demokrasi cevabını R. 5 ile vermiştir.

yanıt1
yanıt2
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title