Haberler

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, Doğum Günü Sürprizi Karşısında Gözyaşlarını Tutamadı

Güncelleme:

55. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında "Sinemadan Günümüz Dizilerine, Kadının Yükselişi" konulu panele katılan Hazal Kaya, doğum günü sürprizi karşısında gözyaşlarına boğuldu.

55. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında Yapımcı Fatih Aksoy, oyuncular Özge Özpirinçci ve Hazal Kaya "Sinemadan Günümüz Dizilerine, Kadının Yükselişi" konulu panele katıldı. Panelde 28 yaşına giren oyuncu Hazal Kaya'ya doğum günü sürprizi yapıldı.

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, Doğum Günü Sürprizi Karşısında Göz Yaşlarını Tutamadı

"İYİ Kİ DOĞDUN HAZAL, İYİ Kİ VARSIN"

Panele konuk olarak yapımcı Fatih Aksoy, oyuncular Hazal Kaya ve Özge Özpirinçci katıldı. Aynı zamanda panelde 28 yaşına giren güzel oyuncu Hazal Kaya'ya doğum günü pastası kesildi. Antalyalıların "İyi ki doğdun Hazal, iyi ki varsın" dedikleri video gösterildi. Kendisine yapılan sürpriz karşısında şaşıran Kaya, çok mutlu olduğunu söyledi. Ünlü oyuncunun göz yaşlarını tutamadığı anlar kameralara yansıdı.

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, Doğum Günü Sürprizi Karşısında Göz Yaşlarını Tutamadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Film Festivali Doğum Günü Hazal Kaya Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (19)

türkçe öğretmeni:

''''Panelde 28 yaşına giren oyuncu Hazal Kaya''ya doğum günü sürprizi yapıldı. '''''' cümlesinde anlatım bozukluğu var. hazal kaya panelde 28 yaşına girmedi. kız zaten 28 yaşına girdi ama sürpriz panelde yapıldı. cümlenin doğrusu şöyle olmalıydı: panelde, (virgül konulacak) 28 yaşına giren hazal kayaya doğum günü sürprizi yapıldı . ya da şöyle olmalı daha doğrusu: 28 yaşına giren hazal kayaya panelde doğum günü sürprizi yapıldı. bedava dilbilgisi dersi:))

22
1
yanıtYanıtla
KBRR:

KAYA YA AYRI YAZILIR

yanıt8
yanıt1
JooKeR:

İşte bunların hepsi KPSS. . .

yanıt5
yanıt0
FFF:

''Dil bilgisi'' ayrı yazılır.

yanıt0
yanıt0
Sebahi:

Bedava dil bilgisi gülüyorum ''''28 yaşına giren hazal kayaya doğum günü sürprizi yapıldı. '''' cümlesinde özel isimler baş harfleri büyük olur. Kayaya derken yine Baş harf büyük sonra yukarıdan virgülle ''''ya'''' yı ayırmanız gerekir. . . :)

yanıt0
yanıt0
atatürk:

ne diyon la gıro

yanıt0
yanıt0
canım hocalarım benim:

yazım yanlışları ile ilgili akı verenlere güldüm sadece. yok neymiş k büyük harfle yazılacakmış bilmem ne. . . ben bunları bilmiyordum dimi. şimdi derler ki dimi değil, değil mi yazılır. ah yurdum insanı ah:)))

yanıt0
yanıt0
ISPARTALI...:

BURA KARIŞMAŞ EBEDİYAT TARLASI OLMUŞ.

yanıt0
yanıt0
nurcan d:

iyi ki doğdun hayırlı evlat güzel kız :)

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

birisi peçete versin şuna

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title