Haberler

Ünlü Oyuncu Görkem Sevindik, Boş Zamanlarında Oto Yıkamacılık Yapıyor

Güncelleme:

'Söz' dizisinde 'Keşanlı Mücahit' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Görkem Sevindik, oto yıkama işine el attı.

Reyting rekorları kıran 'Söz' dizisinde 'Keşanlı Mücahit' karakteriyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Görkem Sevindik, oyunculuğunun yanı sıra oto yıkama işine el attı.

"BÜYÜK KEYİF ALIYORUM"

Vadistanbul Alışveriş Merkezi bünyesinde yer alan oto yıkama alanı Fırcha'yı kurarak yeni bir iş girişimde bulunan Görkem Sevindik, ''Setten ayrı kalan zamanlarda soluğu burada alıyorum. Yeri geliyor elime fırçayı alarak benim yardım ettiğim zamanlarda olmuyor değil. Büyük keyif alarak da yapıyorum.'' dedi.

TAM BİR KADİR İNANIR HAYRANI

Aynı zamanda sıkı bir Kadir İnanır hayranı olan Görkem Sevindik'in grafiti ile oto yıkamanın bir bölümüne Kadir İnanır-Türkan Şoray'ın başrolünü paylaştığı 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminden bir replik olan 'Sevgi Neydi? Sevgi Emekti...' sözlerini yazdırmış olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu böyle görüntülendi;




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Görkem Sevindik Kadir İnanır Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Haticenur:

Merhaba beni adı HATİCENUR BALABAN seni cep numarası istiyorum çok lazım

0
0
yanıtYanıtla
Haticenur:

Merhaba beni adı HATİCENUR BALABAN seni cep numarası istiyorum çok lazım

0
0
yanıtYanıtla
HATİCENUR:

Merhaba beni adı HATİCENUR BALABAN seni çok seviyorum seni çok özledim seni görkem sevindik sen nerdesin sen Seni cep numarası istiyorum çok lazım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title