Haberler

Ünlü Oyuncu Emine Ün'ü Yasa Boğan Ölüm Haberi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Emine Ün'ün babası hayatını kaybetti. Emine Ün, babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

Ünlü oyuncu Emine Ün'ün babası hayatını kaybetti. Emine Ün, babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

Ünlü Oyuncu Emine Ün'ü Yasa Boğan Ölüm Haberi

"ŞU AN HER KELİME YETERSİZ"

Acı kaybını Instagram paylaşımıyla duyuran ünlü oyuncu Emine Ün, "Söylenecek en güzel söz ne....Şu an her kelime yetersiz... BABAM..." ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Emine Ün takipçileri babasını kaybeden ünlü oyuncuya, mesajlarıyla destek verdi.

Ünlü Oyuncu Emine Ün'ü Yasa Boğan Ölüm Haberi

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMAMIŞTI

İbrahim Alkan'ın ölümünden sonra bir etkinliğe katılan Emine Ün, "Sizlere duyduğum saygıdan dolayı programın tamamını iptal etmedim, çok değerli bir sanatçıyı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum" diyerek gözyaşlarını tutamamıştı.

Ünlü Oyuncu Emine Ün'ü Yasa Boğan Ölüm Haberi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Emine Ün Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (19)

Hatice:

Insanlarin biraz olumlerden ders cikarmasi gerekir saniliyorki olunun arkasindan yasin okunur fatiha okunur ucu yedisi kirki senesi yapilir halbuki oyle degil olen kisi kabirda ne yapar ve allahin nezdinde mumin olmak icin ne yapmamiz gerek ogrenip kurana ve hadislere gore ayagimizi denk almaliyiz obur dunya gercek dunya burda yaptiklarimizin obur dunyada hesabi agir olacak allah tum muslumanim diyenleri islah etsin hidayet nasip etsin olunce is isten gecmis oluyor bu dunyada ben kapanirsam veya dini gorevlerimi yerine getirdigimde kim ne der diye yapamiyanlar bos verin baskalarini allahtan korkun zamanla onlarda alisiyor

17
1
yanıtYanıtla
ÇOKYANLIŞ:

Allah rahmet eylesin. Ayrıca İbrahim ALKAN kim? İbrahim ERKAL olmasın. Çok yanlışınız çıkıyor haberler. com

14
0
yanıtYanıtla
Hayret:

Bende şunu anlayamıyorum, baban ölmüş baban, bitti ya!Nasıl sosyal medyayla ilgileniyorsun, telini eline alamaz insan. Bu yazdıklarım ona değil, her gün bunlarla karşılaşıyorum, çevremde de öyle. . . Hemen sosyal medyadan''sağ olun''mesajları. . . . yok yok artık. . . .

9
4
yanıtYanıtla
halil:

aynen öyle buda birşeymi sokakta araba çarpanla selfie çektiriyorlar

yanıt1
yanıt0
Dürbünlü:

ben daha önce kamuoyuna duyurmuştum çocuğunu günahkar yetiştiren anne ve babalara öldüklerinde dua okumayacağım demiştim.şimdi sözümde duruyor ve dua okumuyorum.

8
4
yanıtYanıtla
LAZİKO:

DOBROWSKİ. . . . DENEN SALAKO SENDE YALLAH KUZEY KUTBUNA. . . HATTA MARSA. . . DANGALAK. . SIĞIR

yanıt2
yanıt2
Rüzgar:

İnşaallah ölümden ders alırız geç olmadan

8
3
yanıtYanıtla
Ramazan:

Merak etme sende oleceksin , bizde.

10
0
yanıtYanıtla
Muro:

Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun

7
2
yanıtYanıtla
SEYFULLAH EMMİ:

Güzeller de ağlar. Her insanın sonu ölüm olduğu için ağlamanın bir anlamı var mı?

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title