Haberler

Ünlü Model Kendall Jenner, NBA Maçını Karıştırdı: Bu Kadını Maça Almayın

Güncelleme:

Ünlü model Kendall Jenner, gittiği NBA maçında taraftarların isyanına sebep oldu: Bu kadın ne zaman maça gelse kaybediyoruz. Jenner'ın maça girmesine izin vermeyin.

Basketbol sevgisiyle tanınan ve sık sık NBA maçlarını izlemeye giden Kendall Jenner, en son seyirci olarak gittiği ve eski sevgilisinin takımının kaybettiği maç sonrası NBA taraftarlarının hışmına uğradı.

Öfkeli basketbol taraftarları, 'Kardashian laneti' getirdiği gerekçesiyle Kendall Jenner'ın Philadelphia 76 ers'in maçlarına alınmamasını istedi. Taraftarlar, 'Kardashian laneti' ile suçladıkları Jenner'ın, takımın bundan sonraki maçlarına alınmaması için imza kampanyası başlattı. Kendall Jenner, birkaç gün önce yapılan Philadelphia 76 ers ile Cleveland Cavaliers maçını ön sıradan seyretmişti.

Ünlü Model Kendall Jenner, NBA Maçını Karıştırdı: Bu Kadını Maça Almayın

Maç esnasında Jenner ile Ben Simmons bir ara selamlaşmış ve konuşmuştu. Jenner'ın eski sevgilisi Avustralyalı NBA yıldızı Ben Simmons'a, takımı Philadelphia 76 ers'in Cleveland Cavaliers karşısında 121-112 yenilmesinin ardından hayranları tarafından çağrı yapıldı.

Ünlü Model Kendall Jenner, NBA Maçını Karıştırdı: Bu Kadını Maça Almayın

"SEZONU MAHVETMESİNE İZİN VERMEYİN"

Üç binden fazla taraftar, Chane.org sitesinde imza kampanyası başlatarak, "Jenner, Sixers'ın (Philadelphia 76 ers takımı) ligin en kötü takımı olan Cleveland Cavaliers karşısında yenildiği maçta en öndeydi. Bizler taraftarlar olarak Kendall Jenner'ın maça katılmasıyla özel olması gereken sezonu mahvetmesine izin veremeyiz. Takımın kendi evinde 10-0 başladığı sezonda, Jenner'ın katıldığı, kendi evindeki ilk maçı kaybetmesi bir tesadüf değil. Daha kötüsü, hiç kazanamayan Cavaliers takımı Black Friday maçını kazandı. Bu açıklanamaz. Ben Simmons'un kariyeri tehlikede. Bu çılgınlık durmalı" açıklamasını yazdı.

DÖRT AY ÖNCE AYRILMIŞLARDI

'Kardashian laneti'nin eski sevgilileri üzerinde etkili olduğunu savunan taraftarlar, Jenner'ın yeni yapılacak Philadelphia 76'ers maçlarına alınmamasını istedi. Mayıs 2018'de birlikte olmaya başlayan Kendall Jenner ile Ben Simmons, dört ay sonra ayrılmıştı.

Ünlü Model Kendall Jenner, NBA Maçını Karıştırdı: Bu Kadını Maça Almayın

Ünlü Model Kendall Jenner, NBA Maçını Karıştırdı: Bu Kadını Maça Almayın

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kendall Jenner Philadelphia Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN:

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILMAK TÜM 1999 ÖNCESİ SGK''LILARI İLGİLENDİRMEKTEDİR. 16 ARALIK İSTANBUL BULUŞMASINA KATILMALISINIZ.

6
6
yanıtYanıtla
TANTUNİCİ MEMO:

2000 DEN SONRA EMEKLİ OLUP İNTİBAK YASASINA TAKILANLARI DA DAVET ET BİLADER, HER HABERDEKİ YAZINA YORUM ATIP BEĞENİDE YAPIYORUM ARKANDAYIM DESTEKÇİYİM VE HAK VERİYORUM.

yanıt2
yanıt4
gerek yok eyt ye eyt:

hadi ordan be , 2008 girişli biz ne yapalım 60 yaşında emekli olacağız. 10 senedir çalışıyoruz 30 sene daha çalışacaz. oh herkez 50 demeden emekli olsun bu memleketin enayisi bizmiyiz ?

yanıt5
yanıt4
Analiz:

Habere bak senin yorumuna bak! Neyse hadi propaganda yapıyorsun anladık da bu emekli olamayacak (mezarda emekli olacaklar) bizler için ne gibi bir çalışmanız var? Herkesi meydana çağırıyorsunuz bütçenin emeklilikle ilgili açmazlarını umursamıyorsunuz. Üretimden yana olun. . .

yanıt2
yanıt2
...:

Calismadan bedava emekli maasi nasıl alırım dersindesiniz yazik

yanıt1
yanıt0
ERCAN:

Ne demek bedava emeklilik 30 yıldır çalışıyorum hala emekli olamadım bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma bence. .

yanıt4
yanıt1
boş insan dolu ülkede:

Gerek yok eyt;sen 2008 işe girdiğinde biz 18 yıllık çalışandık sığır, biz bir şey alabilirsek belki senin gibi insanlarında önü açılır, bak 28 sene olmuş bizim , sen 30 sene çalışacağım diye ağlıyorsun, ağlamazsın 60 yaşında emekli olacağım diye

yanıt2
yanıt0
123:

mercekli hep bole cıplakların haberlerindesın bıde uatanmadan fetva veriyon

7
3
yanıtYanıtla
ARZU CISSS:

hımm kız güzelmiş

7
2
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

ARZU KATILIYORUM SANA BENDE ÇOK BEĞENDİM.

yanıt4
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title