Haberler

Instagram Fenomeni Amanda Cenry "Yenge Eve Döndü" Diyerek Türkiye'ye Geldiğini Duyurdu

Güncelleme:

Twitter hesabından Türkiye'ye geleceğini duyuran model Amanda Cerny, İstanbul Boğaz'ında Türk bayrağıyla poz vererek "Yenge eve döndü" dedi.

Kendisini Yozgatlı olarak tanıtan 'Cafer Lalek' rumuzlu Türk Twitter kullanıcısıyla diyalogları sonrası Türkiye'deki sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Yenge' olarak anılmaya başlanan Instagram fenomeni ve manken Amanda Cerny, İstanbul'a geldi.

İSTANBUL BOĞAZ'INDA TÜRK BAYRAĞIYLA POZ VERDİ

27 yaşındaki Cerny, sosyal medya hesabında, çıktığı vapur gezisinden bir fotoğraf paylaştı, arkasında Türk bayrağının görüldüğü fotoğrafa "The yenge is home" yani "Yenge eve döndü" notunu yazdı.

Ünlü Model, Amanda Cenry 'Yenge Eve Döndü' Diyerek Türkiye'ye Geldiğini Duyurdu

GALATASARAY'A KÜFÜR ETMİŞTİ

ABD'li model, yaklaşık 2 yıl önce sosyal medya hesabından Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı hedef almış ve küfür etmişti. Cerny, tepkilerin ardından Fenerbahçe forması giymiş ve sosyal medyada paylaşmıştı.

Ünlü Model, Amanda Cenry 'Yenge Eve Döndü' Diyerek Türkiye'ye Geldiğini Duyurdu

Ünlü Model, Amanda Cenry 'Yenge Eve Döndü' Diyerek Türkiye'ye Geldiğini Duyurdu

Ünlü Model, Amanda Cenry 'Yenge Eve Döndü' Diyerek Türkiye'ye Geldiğini Duyurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Twitter Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

Selda:

Delvet yetkililerin bir soruşturma açması lazım. Mayolu olarak eline aldığı bayrağımızla hem şehitlerimize saygısızlık ediyor hem Türk milletine hem de ülkemiz için kötü bir imaj veriyor.

8
5
yanıtYanıtla
aforizma:

yabancılar bile anlamış conconun ne pislik bir takım olduğunu

6
5
yanıtYanıtla
Okan:

Mayolu olarak niye eline o Türk bayrağını almış. Akılsız. Terbiyesiz.

4
6
yanıtYanıtla
mahmuttin:

o bayrak için islam ugruna vatan ugruna şehitler verildi. çıplak vucutla taşımak ne haddine?? defol git !!!!

5
5
yanıtYanıtla
MÜBAREK BAYRAK:

TÜRK BAYRAĞI HER KİM MEŞHUR OLURSA OLSUN ONUN ÇIPLAK POZUNUN FONUNU OLUŞTURAMAZ ÇIPLAKLIĞINI O MÜBAREK BAYRAKLA EŞLEŞTİREMEZ BÜTÜNLÜK SAĞLAYAMAZ HER KİM NE KADAR GÜZEL OLURSA OLSUN O BAYRAĞIMIZ ÇIPLAKLIĞIN ÖRTÜSÜ DEĞİL 85 MİLYON TÜRK VATANDAŞININ ATASININ ÜZERİNDE KANI OLDUĞU BU MÜBAREK BAYRAK HEPİMİZİN . ZEMİN KAN KIRMIZI AY YILDIZI AK O MÜBAREK BAYRAK İŞTE BU BAYRAK

7
2
yanıtYanıtla
isim:

85 milyondan bir vatansever olarak benim için sıkıntı yok. iç çamaşırı olsa bende giysem

yanıt0
yanıt1
BAYRAK SIZLAR - BAYRAK SIZLAR:

İSİM:E . HÖÖÖST SEN BAYRAĞI İÇ ÇAMAŞIRI YAPACAK DÜŞÜNCEDEYSEN O HALDE SEN YA FETÖCÜSÜN YA PKK LISIN SENİ BAŞIBOŞ SANDIĞIN BU YERDE BU YORUMUNDAN DOLAYI DEVLETİMİN İLGİLİ BİRİMLERİ IP DEN UMARIM BULACAKLARDIR VE BU DURUMA SEN DE ŞAŞACAKSIN. SEN ŞEHİDİMİZİN SON ÖRTÜSÜNÜ KIÇINA GİYMEYE KALKARSAN BU MİLLET SENİN ÜZERİNE SİFON ÇEKER

yanıt0
yanıt0
bfc:

amaç ne . . ? bu bizi salak sanıyor milleten takipçi sayısını artırmak için gelmiş yoksa türk aşkıymiş yok fb gs imiş yok kardeşşş yemezlerr defol git bu ülkeden yengeymişş bize ne senden . . . futbolun f sını de bılmıyor eminimm

7
0
yanıtYanıtla
MadManPoop:

Elin gevuru gelip bizi birbirimize düşürüyor her zorluğu birlikte atlatan fb li gs li kardeşlerimi tebrik eder bu gibi olaylarda hemen birbirimize düşmemek lazım.

4
3
yanıtYanıtla
Kağan:

Bu fenomenleri , sosyal medya denilen kepazeliği ok etmek lazım.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title