Haberler

Ünlü Markaların Bikap Adana Çıkartması

Güncelleme:

BİKAP'ın Adana' da düzenlediği Alışveriş ve Eğlence Şenliği ünlü isimlerin akınına uğradı. Divan Otel'de düzenlenen etkinliğe katılan konuklar, gün boyu alışveriş yapmanın keyfini çıkardı.


İstanbul'da düzenlediği yardım etkinlikleriyle ismini duyuran Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), İstanbul ve Ankara' nın ardından BIKAP Turnede konseptiyle şimdi de Adana'nın iş ve cemiyet hayatının ünlü simalarını bir araya getirdi. BIKAP Adana Bölge sorumlusu Özge Güleç Ökten' in katkıları ile gerçekleştirilen etkinliğe Pınar Altuğ, Emel Yıldırım,Sinem Güven, Aslı Hünel, Fulya Gündoğdu, Nilay Cafer, Melda Aksu, Aslı Şen, Rabia Kurşun, Hakan Akkaya gibi ünlü isim ve markaların katıldığı BİKAP Alışveriş ve Eğlence Şenliği, Adana' da büyük ilgi gördü. Gün boyu devam eden festivale yaklaşık bin kişi katılırken, kapı girişinden elde edilen gelirin tamamı yine Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'ne (NEYAD) aktarıldı. Kermeste ayrıca ünlü makyöz Rıfat Yüzüak ve modacı Hakan Akkaya katılımcılarla söyleşi gerçekleştirdi. Kermese katılan hanımların sorularını yanıtlayarak alışveriş şenliğine renk kattılar.

KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ İÇİN HARCANACAK

Cemiyet, iş ve siyaset alanında çok sayıda önemli ismi ağırlayan festival sabah saatlerinde başladı. Açılan stantlarda modadan kişisel bakıma, ev dekorasyon ürünlerinden yiyeceğe kadar birçok ürün ziyaretçilerle buluştu. Etkinlikte kapı girişlerinde elde edilen tüm gelir ise Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'ne (NEYAD) bağışlandı. Gelirin tamamı maddi yeterlilikleri olmayan kız çocuklarının eğitim masrafları için kullanılacak.

"İLGİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

BİKAP Başkanı Bilge Eren, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Tüm Adanalılara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin amacı içeride alışveriş festivali yapmaktı fakat aynı zamanda bazı yaralarımıza merhem olabilmeyi de istedik. O yüzden tüm konuklarımız aynı zamanda sosyal sorumluluk projesine de imza atmış oldu. Kapı girişinde toplanan ücretin hepsi Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği aracılığıyla maddi durumları olmayan kız çocuklarının eğitimine aktarılacak" dedi.

KARŞILIKLI PLAKET TAKDİM ETTİLER

Bilge Eren sözlerine şöyle devam etti: Bu yolculukta beni yalnız bırakmayan yol arkadaşlarıma ve kurucu ortağımız, sağlık sebebinden dolayı bugün aramızda olmayan Öznur Yakın' a çok teşekkür ediyorum. Bu, bizim Adana ile ilk buluşmamız. Dilerim bu buluşma bundan sonrakilerin başlangıcı olur. Bu projeye çok emek verildi. BİKAP' ın kurucusuyum ama asla sahibi değilim. Tek değil hep birlikteyken güzeliz." Bilge Eren, daha sonra Nil Eğitim Derneği'ne, Divan Adana Otel adına ev sahibeliğini üstlenen otel genel müdürü Uğur İvegener'e ve Lion Diamond adına Yonca Yakın'a, Adana Bölge Sorumlusu Özge Güleç Ökten' e ve Mehmet- Saniye Tosmur' a desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Etkinliğin sonunda ayrıca NEYAD yönetim kurulu üyeleri de derneğe olan katkılarından ötürü Bilge Eren, Lion Diamond adına Yonca Yakın, Özge Güleç Ökten'e şilt verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Akkaya İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title