Haberler

Ünlü Manken Nilay Dorsa Marmaris'te

Muğla'nın Marmaris İlçesinde Arena Beach Kulüp'te Dj'lik Yapan Ünlü Manken Nilay Dorsa, Günün Birinde İçinden Gelirse Kapanabileceğini Söyledi.

Muğla'nın Marmaris İlçesinde Arena Beach Kulüp'te DJ'lik yapan ünlü manken Nilay Dorsa, günün birinde içinden gelirse kapanabileceğini söyledi.

Nilay Dorsa, geçen sezon İbrahim şov programında İbrahim Tatlıses'in kendisine dokunduğunu bununda kendisine uğur getirdiğini ve inanılmaz bir tempoda çalıştığını ifade etti. DJ'lik yaptığı kulüpte İbrahim Tatlıses'in cano cano adlı şarkısına da eşlik eden Dorsa, kulübe gelenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Nilay Dorsa, program sonrasında yaptığı açıklamada, "Kapanmak içten gelen bir olay, zorlama veya etrafın baskısıyla olacak şeyler değil. Bu durum bir anda olursa ve bunu hissedersem ben kapanırım. Bazıları kapanıyorlar ama her türlü şeyi de yapıyorlar" dedi.

İbrahim Tatlıses'in çok uğurlu biri olduğunu anlatan Dorsa, şöyle konuştu: "Geçen sezon İbrahim Tatlıses şov programında bana dokunmasını istedim o da beni kırmayıp dokundu ve ben inanılmaz bir tempoda çalışmaya başladım, ondan sonra programlarına çıkan bütün bayanlar ricada bulundular bana da dokunur musunuz diye ama İbrahim bey öyle herkese dokunmaz, dokunacağı insanı çok iyi bilir. Bu sezonda tekrar bir araya gelme fırsatım oldu, bana tekrar dokunmasını rica ettim kış sezonu bol bol çalışmak adına."

Güzel kızların bulunduğu partiye canlılık getiren ünlü manken köpük partisinden sonra programına son verdi.

(CG-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title