Haberler

Ünlü Manken Doğa Bekleriz Defilede Dua Etti

Ünlü Manken Doğa Bekleriz, Katıldığı "Mevlana" Konulu Defilede Koreografi Gereği Ellerini Havaya Kaldırarak Dua Etti.

Ünlü manken Doğa Bekleriz, katıldığı "Mevlana" konulu defilede koreografi gereği ellerini havaya kaldırarak dua etti.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Kız Teknik Öğretim Ankara Olgunlaşma Enstitüsü'nün Mevlana'nın doğumunun 800. yıldönümü nedeniyle hazırladığı "Mevlana" konulu defile ve sahne gösterisi, CNR Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Ünlü manken Doğa Bekleriz'in de katıldığı defile ilgiyle izlendi. Ünlü mankenin koreografi gereği yere çöküp iki elini havaya doğru açarak dua eder şekilde durması beğenildi.

Defile sonrası ünlü manken Doğa Bekleriz, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ünlü manken Bekleriz, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında sorusuna, "Siyasi işlere çok fazla karışmak istemiyorum. Umarım vatanımız ve milletimize hayırlı olur" cevabını verdi.

Doğa Bekleriz, defile sırasında dua figürüyle ilgili soruyu ise "Koreografi gereği böyle yapmamız gerekiyordu. Ama ben gerçekten duygulandım ve dua ettim" diye karşılık verdi.

Ünlü manken Bekleriz, "Ne dua ettiniz?" sorusu üzerine "O özel bana kaldı" diye konuştu. Bekleriz, ünlü manken Şenay Akay'la ilgili sorulara da ağzını kapatarak cevap vermedi.

(RŞ-ED-HO-G)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title