Haberler

Ünlü Jinekolog Hastalarına Müstehcen Film İzletip Cinsel Saldırıda Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Nişantaşı'ndaki muayenehanesinde iki hastasına müstehcen filmler izletip cinsel saldırıda bulunan ünlü Jinekoloji Profesörü Fecri Sevilen tutuklandı.

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi olan 68 yaşındaki jinekoloji profesörü Fecri Sevilen, İstanbul Nişantaşı'nda muayenehanesinde iki hastasına nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararında, şüphelinin mağdurlara özel hayatlarına dair mahrem sorular sorduğuna ve muayenehanede müstehcen filmler seyrettirdiğine vurgu yapıldı.

İKİ MAĞDUR HASTA, POLİSE BAŞVURDU

Sabah gazetesinden Nazif Karaman'ın haberine göre, Prof. Dr. Fecri Sevilen'in hastası olan iki mağdur, geçtiğimiz günlerde polise başvurarak tanınmış profesörün Nişantaşı'nda bulunan muayenehanesinde cinsel saldırıya uğradıklarını iddia etti.

DOKTOR GÖZALTINA ALINDI

İki mağdurun beyanları birbirini teyit eder nitelikte olunca Prof. Dr. Sevilen savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Polis, şüphelinin telefon ve bilgisayarına inceleme yapmak üzere el koydu.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Prof. Dr. Sevilen, ifadesinde, 44 yıllık hekim olduğunu, 38 yıldır ise öğretim üyeliği yaptığını vurgulayarak suçlamaları kabul etmedi. Mağdurların şikâyet ettikleri davranışların tedavinin bir gereği olduğunu iddia eden Prof. Sevilen, hastalara gönderdiği özel mesajların ise tüm hastalarıyla yaşadığı bir durum olduğunu öne sürdü.

MÜSTEHCEN FİLM İZLETTİRDİ, TUTUKLANDI

Mağdurların örtüşen beyanları ve profesörün hastalara gönderdiği mesajları delil kabul eden mahkeme, kuvvetli suç şüphesi bulunduğu gerekçesiyle Prof. Dr. Fecri Sevilen'i cezaevine gönderdi. Tutuklama kararında, şüphelinin mağdurlara özel hayatlarına dair mahrem sorular sorduğuna ve muayenehanede müstehcen filmler seyrettirdiğine vurgu yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nişantaşı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

hero:

arkadaşlar bayan doktorun olmadığı diye bir durum yok. Kendinizi kandırmayın. Acil ölüm kalım diye bir durumda yok. En kötü durum doğum olur orada tamam erkek doktor bakacaksa olsun. Ama muayeneye gidip giyinip süslenip parfümler sıkıp ağdanı yapıp doktorun önüne uzanıpta tıpta ayıp olmaz safsatalarıyla bizi kandıramazsanız.

41
8
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

tüm doktorlar bayanlardan seçilmeli,,bayanlar daha insanlıklı oluyorlar.

27
20
yanıtYanıtla
Süheyla:

Çok Dogru Söylüyorsun Kardeşim.

yanıt11
yanıt10
AyşeNur:

Helal olsun sana,dürbünlü dayı.

yanıt10
yanıt7
tades:

bence erkek doktora gitmek günah diyenler doğumda ebeyi çağırın hasta olunca hocaya gidin muska yaptırın hiç günah olmaz sorunda ortadan kalkar

11
35
yanıtYanıtla
BAYAN YA DA HADIM OLSUN:

tüm doktorlar bayan olmalı, erkekler illa olacaksa da hadım olup işe öyle başlamalı, var olan erkek doktorlara da kalan maaşları toptan verilip emekli edilmeli

14
31
yanıtYanıtla
diyarbakırlı:

jinekolog doktorları hepsi bayan olmalı erkek olmamalı

29
11
yanıtYanıtla
Geri Kafalı:

Aman ha Kardeş ne yapıyorsun sonra seni geri kafalılıkla suçlarlar dikkat et

yanıt8
yanıt0
Fuzuli:

Mey biter saki kalir. Her renk solar haki kalir. ilim insanin cehlini alsada. Hamurunda varsa eseklik. Baki kalir.

35
1
yanıtYanıtla
ahmet begim:

erkeklerin bu bölümü seçmelerine izin veren devlet suçlu. tıp fakültesini kazanan kızların büyük çoğunluğunun kadın hastalıkları bölümünü okumaları gerekir ki bu tip kişilere fırsat çıkmaz. kadınların en mahrem muayenelerinde ve doğumlarında erkek doktor olması dinen caiz olmadığı gibi bir çok kadının hoşunada gitmeyen bir hal dir. o kadar tıp kazanan hanım kızlarımız ihtiyaç olduğu sürece bu bölümü tercih etmelidirler.

26
9
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title