Haberler

Ünlü İsimlerin Lüksleri

Hülya Dergisi, Hayatımızın Vazgeçilmezi Lüks Kavramını Masaya Yatırdı ve Ünlülere Lükslerini Sordu..

HÜLYA DERGİSİ, HAYATIMIZIN VAZGEÇİLMEZİ LÜKS KAVRAMINI MASAYA YATIRDI VE ÜNLÜLERE LÜKSLERİNİ SORDU..

Lüksün 'EN'leri Lüks kelimesi Latince ışık anlamına gelen 'Lucca' kelimesinden geliyor. Lükse sahip olan kişi dikkatleri çoğu zaman üzerine çeker. Diğer bir anlamda da lüks; temel ihtiyacın dışında konfor ve estetik sunan şeylere genel olarak verilen isimdir. Kimse kolay kolay itiraf etmese de, çoğu kişi hayatında lükse düşkün... Peki ünlü isimlerin lükslerini merak ediyor musunuz? İşte starların lüksleri...

Tan Sağtürk (Balet/Oyuncu)

Evimde lüksle yaşıyorum

Hayatımdaki en büyük lüks birkaç ay önce Kilyos'ta aldığım evim. Çok büyük olmasa da sevdiklerimle birlikte keyifli vakit geçirebileceğim bir ev. Bahçesi ve havuzu var. En kısa zamanda orada yaşayacağım. Her şeyiyle tek tek ilgileniyorum. Her şeyini kendim almaya özen gösteriyorum.

İpek Tenolcay (Oyuncu)

Lüks kişiye göre değişir

Lüksü her zaman para ile satın alamayabilirsiniz. Mesela zaman, sevgi ve aile gibi... Maddi lüksün tanımı, ihtiyacımız olmadığı halde dikkat çekme anlamında yaptığımız harcamalardır. Ben de en son hiç ihtiyacım olmadığı halde mücevher aldım.

Ece Erken (Sunucu)

Lüks rahat bir yaşam tarzıdır

Lüks kavramına sadece fiyat olarak bakmıyorum. Konforlu ve rahat bir yaşam benim için lükstür. Üç sene önce almış olduğum bej rengi Hermes çantam şu an en lüks eşyam. Yıllarca da kullanabileceğim bir model olduğu için satın almıştım.

Mehmet Aslan (Oyuncu)

Benim lüksüm eğitim

Fransa'dan almış olduğum bakalorya diploması, Amerika'da Boston Üniversitesi'nde uluslararası ticaret ve bir yıllık okumuş olduğum psikoloji eğitimi benim hayatımda sahip olduğum lükslerim...

Ahu Yağtu (Model)

Zaman artık bir lüks

Yaşadığımız hayatın içinde bize en gerekli olan şey zaman kazanmak. Bu artık hepimiz için bir lüks. Parayla da hem zamanı hem de lüksü satın alabiliyoruz. Benim için antikalar bu bağlamda çok önemli. Çünkü zamansızlar ve değerleri gün geçtikçe artıyor. Antika bir duvar saati günümüzdeki lüks tanımım için çok uygun.

Ece Gürsel (Manken)

'Çok beğendiğim bir çantaya servet ödedim'

Lüks, bir insanın maddi sınırlarını ileri derecede zorlayarak kendine sağladığı gösteriştir. Örneğin yediğiniz yemek, gittiğiniz restoran, giydiğiniz kıyafet... Şimdiye kadar aldığım en lüks şey, Louis Vuitton marka çanta oldu. 4.500 euro ödedim. Çok beğendiğim için aldım. Ama tabii her zaman böyle harcamıyorum.

Yonca Evcimik (Şarkıcı)

Lüks sınırı farklıdır

Lüks gösteriş, şatafat ve hayatta gerekli olan her şeyin normal sınırların üstünde olanıdır. Bana göre herkesin lüks sınırı farklıdır. Ben kazandığım ölçüde yaşam kalitemi artıran biriyim. Benim en büyük lüksüm, tüm hayallerimi gerçekleştirmiş olmamdır. Bunların değeri hiçbir zaman parayla ölçülemez.

Emre Kınay (Tiyatrocu)

Ulaşılmaz olanlar lükstür

Bir tiyatrocu olarak hiç aklıma gelmezdi şu an sahip olduğum şeylere sahip olacağım. 4x4 Jeep kullanıyorum ve müstakil bir evde oturuyorum. Kendi birikimlerim ile almış olduğum evim ve arabam benim için bir zamanlar ulaşılmazdı. Şimdi ise ilk fırsatta daha büyük bahçeli bir ev alacağım.

Deniz Berdan (Butik Pastacı)

Couture benim için lükstür

Balenciaga'dan zırh görünümlü elbisemi, hem fiyatından hem de kumaşının yapısından dolayı oldukça terleten bir seçim olmasına rağmen zevkle kullanıyorum. Elbise keskin ve devrimci görüntüsüne rağmen couture teknik ile dikilmiş bir elbise. Benim lüksüm de bu! şey, oldu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title