Haberler

İstanbul Reina'daki Terör Saldırısına Ünlüler Tepkili

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Ortaköy semtinde bulunan Reina gece kulübüne gerçekleştirilen silahlı saldırı sosyal medyaya yansıdı. Ünlü isimler terörü sosyal medyadan lanetledi.

Yılbaşı gecesi Ortaköy'de Reina gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendi. 35 kişinin hayatını kaybettiği, 65 yaralı olduğu açıklandı. Yılbaşında benzer mekanlarda sahne alan ünlüler de korkunç haberi dehşetle karşıladı. 'Yılbaşı Katliamı' ve 'Katliam Var' etiketi ve başlıklarıyla paylaşımlar yapıldı.

İşte ünlülerin Reina terör saldırısına tepkileri:

Seda Sayan: Her defasında YETERRR diyoruz ama yetmiyor...Terörün Allah belasını versin!!!!!!

Haberi alan Çağla Şıkel, "Allahım nasıl olur." dedi ve '#katliamvar' etiketi kullandı.

Yılbaşında Bakü'de konser veren Demet Akalın: En az 35 ölü, yazık bize

Şarkıcı Murat Boz, #İstanbul etiketiyle paylaştı.


Kerimcan Durmaz: Ülkemizin başı sağolsun. Vefat edenlerin ailelerine canı gönülden baş sağlığı, yaralılara Allah'tan şifa diliyorum. Bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Çok üzgünüm, çok güzel bir yıla merhaba dedik. Helal olsun!

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, Reina'nın temsili görünümünü paylaşarak: Diyecek söz, yazacak bişey bulamıyorum.. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Ünlü popçu Mustafa Ceceli: Gözümü böyle bir haberle açacağımı ve terör belasının bu kadar da şerefsiz olacağını aklımın ucundan geçirmedim.

Gazeteci yazar Ayşe Arman, "Paylaşacak bir şey yok acıdan başka..." yazılı görseli yeniden paylaştı ve fotoğrafın altına düşüncelerini sıraladı.

Şarkıcı Gökhan Tepe: Bize bu acıları yeniden yaşatanlara #lanetolsun. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin. Tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Ata Demirer: Birlikte ve sağlam duralım.

3 Adam'dan İbrahim Büyükak, "Hepimizin başı sağolsun... #terörülanetliyoruz"

Müzisyen Fazıl Say: Düşündüklerimizi, endişelerimizi, anladıklarımızı ve kafamızdaki yüzlerce soru işaretini, yaşama olan tutkumuzu,yarın ne yapacağımızı, yollara işlerimize gidip gidemeyeceğimizi, ölüm ve terörün kol gezdiği bu ortamda nasıl sokağa çıkacağımızı, yeni bir hayatta kalma yaşam şeklinin nasıl olacağını, neden bu duruma gelindiğini, çocuklarımızı, gençleri, geçmişi ve geleceği,Türkiye'yi, Ortadoğuyu ve dünyayı, dünyadaki siyaseti ve çıkarları, ve akabinde ölen ve kalan masum halkı, insanları, insanoğlunu,düşünüyoruz belki, hiç bir şey yazamadan, belki düşündüklerimizi bir kenara not ederek, kalbimize kapanarak, bu çok zor günde, sadece bekleyerek, kalbimize sorarak...

Sibel Can: Yine savunmasız masum insanlar katledildi..Günah nedir bilmeyen hainler..Amaç mekanlar değil, Ülkedir,millettir birliğimizi beraberliğimizi bozmaktır. Allah büyüktür...Ölenlere rahmet yaralı olanlara acil şifalar diliyorum.Geride kalanlara Allah dayanma gücü versin...

Demet Akbağ, "Beyaz güvercinler uçsun istiyoruz ama hep karanlık sabahlara uyanıyoruz, 2017 gelmedi mi daha yoksa????" diyerek temsili görsel paylaştı.

Prodüktör ve Doktor Erol Köse: Saldırı sırf gece kulübüne oldu diye sevinen de şerefsizdir saldırıyı müslümanlara yıkmaya çalışanlar da şerefsiz. Saldırı teröristlerce ülkemize oldu

Ajda Pekkan: Lanet olsun...Ölenlere rahmet yaralılara acil şifa dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor. Güzel vatanımı Allah korusun.

Şarkıcı, oyuncu ve eski manken Ebru Destan İnan, Araf Suresi'nden paylaştığı söz ile, "Çığlık atıyorum sabahtan beri,öfke patlamaları yaşıyorum,herşeyden kıl payı kurtuluyor olmanın dayanılmaz ağırlığını yaşıyorum! HERHANGİ BİR YERDE BENİMDE BAŞINA GELEBİLİRDİ,YARINIMIZ BELİRSİZ,SEVDİKLERİMİZ TEHLİKEDE,ÖLEN ONCA MASUMA YANIYORUM! KOCAMAN BİR ACI VAR RUHUMDA!TERÖRE,BUNA GÖZ YUMANLARA,SES ETMEYENLERE,ÇANAK TUTANLARA LANET OLSUN"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Demet Akalın Esra Erol Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title