Haberler
Güncelleme:

Ünlü isimler hayatını kaybeden Neslican Tay'ın acısını paylaştı

Kansere verdiği savaşla birçok kişiye rol model olan Neslican Tay, yaşamını yitirdi. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini belli etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Ali Bozo:

Ya ünlü olmayıp bu hastalığa yenik düşenler? Onlara da bi rahmet yok mu?Yoksa rahmet almak için illa da ünlü olmak mı gerekiyor. ?Neslican''ın şahsında bu amansız hastalıktan tüm ölenlere rahmet dilesenize!

19
4
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ALLAH RAHMET EYLESİN BU MÜBAREK GÜNDE :(

7
2
yanıtYanıtla
Iziiiii Dortmund:

Siz ünlüler bir gün hatirlar yarin unutursunuz cünkü sizler devamli yogunsunuz sizin icin zaman para hirsi vardir duygu sömürüsüde diyebiliriz iste, baska tarifi varsa biri cikip yazsin!

8
0
yanıtYanıtla
mehmet:

kanserde ölüm anları yaklaştığı dönemde ne yazık ki bu fotolardaki gülüşler yerini bilinç kaybına, acı verici ifadelere bırakıyor. Allah rahmet eylesin.

2
0
yanıtYanıtla
vasif:

Bunlar ünlü felan değil. Bunlar dünyalık . Esas ünlüler Allah katında kabul görenlerdir. Bütün herkez ölümü tadacaktır . iŞTE esas ünlüler orada ortaya çıkacak . VAY HALİMİZE . . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title