Haberler

Ünlü İsimler Gecceye Katıldı

Ntv 10'uncu Yılını Siyaset, İş ve Sanat Dünyasından Ünlü İsimlerin Katıldığı Bir Törenle Kutladı. Gecceye Birbirinden Önemli İsimler Katıldı.

1996 yılından bu yana yayın hayatına devam eden haber kanalı NTV, 10. kuruluş yıldönümünü görkemli bir törenle kutladı. Lütfi Kırdar Uluslararası Konge ve Sergi Sarayı'ndaki kutlama, siyaset, iş ve sanat dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. Kutlamada bir konuşma yapan Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, NTV'nin sadece Doğuş Grubu'nun değil Türkiye'nin değeri olduğunu söyledi.

Kanadalı Cirque Eloize nefes kesti

• NTV'nin 10. yıl kutlamalarına katılan konukları Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen karşıladı.

• Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, TBMM eski Başkanı İsmet Sezgin, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı Joost Lagendijk, İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TÜSİAD Başkanı Ömer Sabancı, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, işadamları Cavit Çağlar, Ali Koç, Hamdi Akın, Şevket Sabancı, Ali Kibar, Nihat Özdemir, THY Genel Müdürü Temel Kotil, sanatçılar Sertab Erener, Engin Cezzar, Gülriz Sururi, Beyazıt Öztürk, manken Güzide Duran gibi çok sayıda isim de gecceye katıldı.

• Doğan Holding'in Başkanı Aydın Doğan, Merkez Yayın Grubu Başkanı Turgay Ciner, Vatan Gazetesi Genel Yayın Müdürü Tayfun Devecioğlu, Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk başta medya dünyasından çok sayıda ünlü de görkemli gecceye katıldı.

• Geccede Kanadalı Cirque Eloize sık sık alkışlarla kesilen bir denge gösterisi sahneledi. Ateş, çember, denge çubukları gibi aksesuarlarla gösteri yapan grubun adeta yerçekimine karşı gelen hareketleri davetlilerin beğenisini kazandı.

• Törende Cem Yılmaz'ın espirileriyle gülen konuklara Sezen Aksu ve arkadaşları da müzik ziyafeti çekti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title