Haberler

Ünlü İş Adamının Çocukları Olduğu Ortaya Çıkan ABD'li Kardeşler Reddi Miras Davası Açacak

Güncelleme:

Babalarının, iş adamı Kasım Pırlant olduğunu ispatlamak için ABD'den Türkiye'ye gelen ve DNA testi ile haklılıklarını kanıtlayan kardeşler reddi miras isteyecek.

Babalarının, İzmirli iş adamı Kasım Pırlant olduğunu ispatlamak için ABD'den Türkiye'ye gelen ve amcalarından yapılan DNA testi ile haklılıklarını kanıtlayan Henry Kevin ve Candice Jackson'ın, 'reddi miras' yapacakları öğrenildi.

İzmir ve Şikago'da milyonlarca liralık yatırımı bulunan alışveriş merkezleri sahibi ünlü iş adamı Kasım Pırlant'ın çocukları olduğu iddia edilen ABD'li Henry Kevin Jackson (30) ve Candice Jackson (36) kardeşlerin, amcalarının DNA vermesi ile aynı soybağından ortaya çıkması sonrası yeni bir iddia daha ortaya çıktı.

Ünlü İş Adamının Çocukları Olduğu Ortaya Çıkan ABD'li Kardeşler Reddi Miras Davası AçacakHenry Kevin Jackson ve Candice Jackson

100 BİN DOLAR BORÇ

Yeni Asır'da yer alan habere göre; ABD'de halen yaşayan 20 yıllık dostu Rasim Esirtgen, internette çıkan haberin altına yaptığı yorumlarla iş adamını yerden yere vururken, kendisinin 100 bin dolar borcu olduğunu iddia etti. Öte yandan amaçlarının para değil, babalarının Kasım Pırlant olduğunu ispatlamak olduğu öğrenilen Jackson kardeşlerin, reddi miras isteyecekleri ileri sürüldü.

Ünlü İş Adamının Çocukları Olduğu Ortaya Çıkan ABD'li Kardeşler Reddi Miras Davası Açacak

"BENİMLE DALGA GEÇTİ"

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Esirtgen, "Kasım'ın eli cok sıkıydı, ben kendisine itimat ederdim. Sana bizim dükkanlardan ucuz satayım dedi. İzmir'deki evimi satıp peşinat verip ortağı olan biri ile avukattan anlaşma yaptık. Kız kardeşimin üzerine devir yapıldı, iki sene sonra dükkanları satışa çıkardım. 205 bin dolara müşteri çıktı. 182 bin dolara dükkanları satmış, fakat daha önce Las Vegas'a gittiğimden dolayı, devir işini kızkardeşime devretmesini Kasım Pırlant'a söyledim. O da devretmiş sonra da parasını bize iade etmedi. Kendisiyle telefonla konuştum, ne zaman benim hesaba yatırırsın dedim, benimle dalga geçtiği gibi paramı da vermedi. Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

"BELEDİYEDEKİ ARKADAŞLARI SAYESİNDE TAPULARI ÜZERİNE GEÇİRDİ"

Esirtgen, "Ona çok beddua ettim. Kasım Pırlant'ı 1980'den beri tanıyorum. Onun çalıştığı işyerindeki zenci bir kadından oğlu ve kızı olduğunu biliyorum. Bu paraları nasıl kazandığını da biliyorum. Ölen insanların evlerinin tapularını belediyedeki arkadaşları sayesinde üzerine geçirdi. Ayrıca üzerine geçirdiği bu evleri sattığını ve milyon dolar vergi borcu olduğunu biliyorum. Eğer konuşursam inanın orada iş yerlerine el koyabilirler" dedi.

Ünlü İş Adamının Çocukları Olduğu Ortaya Çıkan ABD'li Kardeşler Reddi Miras Davası Açacak

REDDİ MİRAS DAVA AÇACAKLAR

Babaları ile görüşmek için geldikleri İzmir'den ayrılıp tekrar ABD'de dönen Jackson kardeşlerin tek isteklerinin Kasım Pırlant ile soybağı olduğunu ispatlamak oldukları öğrenildi. Kardeşlerin, kendileri ile babalarının görüşmesine engel olan kadınla hesaplaşmak istedikleri için dava açtıklarını söyledikleri ileri sürüldü. Öte yandan Candice ve Kevin Jackson kardeşlerin, babalarının maddi durumunun pek iyi olmadığı yönünde bazı bilgiler almalarına rağmen, ısrarla Türkiye'ye gelerek babalarını görmek istedikleri ve babalarına gerekirse reddi miras davası bile açmayı planladıkları ileri sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title