Haberler

Yasak Aşk Kurbanı İş Adamı Cinayetinde Yeni Detay! Katil, Cesedi Kayınbabasıyla Birlikte Taşımış

Güncelleme:

Bodrum'da iş adamı Ali Özdemir'i öldüren ortağı, cinayet sonrası cesedi kayınbabasıyla birlikte taşımış.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aniden ortadan kaybolan ve daha sonra ormanlık bir alanda cesedi bulunan ünlü iş adamı Ali Özdemir'i öldüren ortağı, cinayetin ardından ortağının cesedini kayınpederi ile birlikte taşımış.

ÖNCE SORGUYA ALINDI, DAHA SONRA SERBEST BIRAKILDI

Uzun yıllardan bu yana Bodrum iş hayatının içerisinde olan ve Bitez'de faaliyet gösteren bir işletmenin ortaklarından Ali Özdemir, 12 gün önce sabah saatlerinde ortadan kaybolmuştu. Yakınları cumartesi akşamına kadar bekleyip, akşam saatlerine kadar kendisine ulaşamayınca kayıp olduğu yönünde emniyete başvurmuştu. Emniyet güçleri ve AKUT ekipleri tarafından günlerdir aranan Ali Özdemir bulunamamıştı. Önceki gün Ali Özdemir'in en yakın arkadaşı olan Mustafa Ö.'nün intihar girişiminde bulunmasının ardından polis ekipleri Mustafa.Ö.'yü sorguya almıştı. Bunalıma girerek intihar ettiğini söyleyen Mustafa Ö. daha sonra serbest bırakılmıştı.

"KISKANDIM, ÖLDÜRDÜM"

Dün sabah saatlerinde Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına avukatı ile birlikte gelen Mustafa Ö. cinayeti itiraf etti. Mustafa Ö. ifadesinde Ali Özdemir ile eşi Tuba Ö.'nün ilişkisi olduğunu öğrendiğini ve daha sonra Ali uyurken kafasının arkasından tek el kurşunla öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine gözaltına alınan Mustafa Ö. önce Özdemir'in cesedini götürdüğü yeri polislere gösterdi. Özdemir'in cesedine ulaşılmasının ardından telefonları ve silahı nereye attığını da polise anlattı.

GECE EĞLENDİ SABAH ÖLDÜRDÜ

Olayın olduğu gece Mustafa'Ö'nün doğum günün Ali Özdemir ve yakın arkadaşlarıyla kutladıkları öğrenildi. Ali Özdemir, Mustafa Ö., Mustafa'nın eşi Tuğba Ö. ve Tuğba'nın kız kardeşi Kübra S. ile birlikte Mustafa'nın evine gittikleri de ortaya çıktı. Tuğba Ö. Ali Özdemir'in kaybolmasının ardından polise verdiği ilk ifadesinde evden sabah kız kardeşi Kübra Ö. ile kahvaltıya gittiklerini o esnada Ali Özdemir'in evde yattığını beyan etmişti.

MUSTAFA'NIN KAYINBABASI CESEDİ TAŞIMIŞ

En yakın arkadaşını öldüren Mustafa Ö. itirafından eşi ve baldızını kahvaltıya gönderdiğini daha sonrada uyurken kafasına tek el ateş ederek öldürdüğünü ve daha sonra Kayınbabası Avni. S'den yardım istediğnide söyledi. Bunun üzerine Mustafa Ö.'nün kayınbabası Avni S.'de gözaltına alındı. Avni S.'de damadının Ali Özdemir'i öldürdüğünün kendisinde cesedi taşımak için yardım istediğini polise anlattı. Ali'nin cansız bedenini bir muşambaya sardıklarını ve daha sonra Göktepe mevkiinde bulunan ormanlık alana attıklarını da itiraf etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bodrum Bitez Muğla 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title