Haberler

Ünlü İş Adamı Kasım Pırlant'ın Amerikalı Kardeşlerin Babası Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Yaklaşık 9 bin kilometre yol kat ederek İzmir'e gelen Amerikalı Jackson kardeşler, ünlü iş adamı Kasım Pırlant'a açtıkları babalık davasında DNA testi ile soy bağını ispatladı.

Ünlü iş adamı Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Amerikalı Jackson kardeşler, yapılan DNA testi ile soy bağını ispatladı. Kasım Pırlant'ın vermeyi reddettiği kan örneğini erkek kardeşlerinden birinin verdiği ortaya çıktı.

İzmir ve Şikago'da milyonlarca liralık yatırımı bulunan alışveriş merkezleri sahibi ünlü işadamı Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson (30) ve Candice Jackson (36) kardeşlerle ilgili gerçeğe ulaşıldı. Yeniasır'da yer alan habere göre; Rahatsızlıkları bulunan ve felç geçiren Kasım Pırlant'ın babalık testi için DNA örneği vermeye yanaşmadığı öğrenilirken, Jackson kardeşlerin amcalarından alınan kan örneği, Pırlant ailesiyle soy bağları olduğunu kesinleştirdi.

Ünlü İş Adamı Kasım Pırlant'ın Amerikalı Kardeşlerin Babası Olduğu Ortaya Çıktı

ABD'nin İllionis eyaletine bağlı Şikago'da 1973 yılında iş yaşamına garsonluk yaparak başlayıp, daha sonra aynı eyalette lokanta satın alan, 1978 yılında emlak işine giren ve 1985 yılında burada 9 AVM kuran Pırlant, 2005'te İzmir'de başladığı milyonlarca liralık yatırımlarıyla ekonomi dünyasında adından söz ettirmişti.

Ünlü İş Adamı Kasım Pırlant'ın Amerikalı Kardeşlerin Babası Olduğu Ortaya Çıktı

SOĞUK KARŞILAMA

Şikago'da doğup büyüyen Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşler ise, 1999 yılında ölen anneleri Carolyn Jackson'ın bir zamanlar iş arkadaşı olan Kasım Pırlant ile ilgili verdiği bilgiler ışığında babaları olduğunu düşündükleri Kasım Pırlant'a ulaşmıştı. Jackson kardeşler, İzmir'de Kasım Pırlant ile iki kez görüştü. Ancak Pırlant, iddialara göre hukuken kendilerini çocukları olarak kabul etmedi ve DNA örneği vermeye yanaşmadı.

Ünlü İş Adamı Kasım Pırlant'ın Amerikalı Kardeşlerin Babası Olduğu Ortaya Çıktı

SU BİLE İKRAM ETMEDİ

AVM'de yapılan görüşmede çok heyecanlanan kardeşlerin, babalarının bir bardak su bile ikram etmemesine çok içerledikleri öğrenildi. Öte yandan Kasım Pırlant DNA testi için kan vermek istemeyince, erkek kardeşlerinden birinden alınan kan örneği ünlü işadamının ailesi ile Jackson kardaşlar arasında soy bağı olduğunu doğruladı. Parayla ilgili herhangi bir dertleri her fırsatta vurgulayan Jackson kardeşlerin, ünlü işadamının ailesi ile görüştükleri ve görüşmeye devam edecekleri öğrenildi. Kardeşlerin aile üyelerine "Tek istediğimiz bize sarılmasıydı" dediği iddia edildi. İşadamı Kasım Pırlant'ın ise kendi ailesi ile de görüşmediği, iş bağlantılarının da yanında bulunan kadın ve ailesinin kontrolünde olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

artvinli:

tabii kasım efendi orada aciz olduğun günlerde kadın sana sahip çıktı abd, de oturum almak için hem sefanıda zevkinide yaptın küpüde iyi doldurunca çil çocuğu bırakıp yallah türkiye, ye kaçtın şimdi meymenetsiz bir şekilde bakıyorsun çocuklarına inşallah dava açarlarda donuna kadar her şeyi alıp gitseler ne güzel olur şimdi

15
1
yanıtYanıtla
bağımsız:

bu arada adam ölmüş artvinli

yanıt1
yanıt0
bağımsız:

gelin beni dinleyin bu adam adam değilmiş

12
1
yanıtYanıtla
baba özlemi çok kötü:

baba özlemi çekmek çok kötü ben çok yaşadım bu çocukları çok iyi anlıyorum ruhsuzlar ne derse desin. babalarının zengin olduklarını biliyorlarmı bakalım hemen salladınız. Babam bana sarılsın diye neler vermezdim bu duyguyu kimse bilemez babam bizi brakıp gittiğinde bana kızım desin dünyalar benim olurdu.

10
0
yanıtYanıtla
İnandikmi:

Tek istedikleri sarilmakmis inandikmi ?

4
5
yanıtYanıtla
nur:

inandık tabi. bi evlat 36 yıldır görmediği babasına sarılmaktan başka ne isteyebilir. içiniz fesatlıktan çürümüş sizin her yeri pis düşüncelerinizle kirletiyorsunuz yazık. . .

yanıt2
yanıt0
sefalet:

onları yüzüstü bırakıp gitmesi bir tarafa bu ölümlü dünyada ölümü em çok hisseden olarak eline ne geçti acaba, ayağına kadar gelen çocuklara yaptıklarının ve evveliyatının bedelini malınla öte tarafta ödersin artık. .

7
1
yanıtYanıtla
Bekirsengün:

Çok ayıp etmiş ilgilenmemiş boş yaşamış bu dünyada kendisi bu durumu benden daha iyi biliyormuş.

6
0
yanıtYanıtla
ayy:

Çocukların dertleri belki para evet. Belki babaları ölür ölmez haklarını almak isteyecekler evet. Bu adam uzun bir birliktelik yaşamış belli ki bu kadınla çocuk bir değil iki tane. . ama böyle adamlar paraya taparlar çoluk çocuk aile boş şey bunlar için . . ondan dolayı çocukları olduğuna mutlu olmamıştır.

5
0
yanıtYanıtla
Rasim Esirtgen:

Kendisinle 20 seneye yakin Chicago''da arkadasligim vardir, cok iyi tanirim, acimazsiz kendisinden baska kimseyi dusunmeyen yahudinin biridir, Ben Izmirde son kalan evimi satip chicago''da bana uc tane bir tapu altinda satmistir ortagi Dr. Tunca ile elimde evraklari hala tutuyorum, , Calismak icin Las vegas''a gittigimde kendisine emanet ettim, benden habersiz satip Izmir''e gitmis bir sene sonra geldigimde dukanlarin satildigini gordum, Istanbul''dan Kendisine telefon actim bana cevabi bocum y

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title