Haberler

Ünlü İş Adamı Ender Alkoçlar, Organik Sebze Üretmeye Başladı

Güncelleme:

Ünlü iş adamı Ender Alkoçlar, zamanının büyük bir bölümünü geçirdiği Antalya'dan 4 dönüm arazi alarak organik sebze üretimine başladı.

Eşi Gülşah Alkoçlar ile zamanını büyük bölümünü Antalya'da geçiren Ender Alkoçlar, 4 dönüm arazi üzerinde seracılık yaparak organik sebze üretimine başladı.

Ünlü İş Adamı Ender Alkoçlar, Organik Sebze Üretmeye Başladı

"DOMATESLER YOLDA"

Organik domates ve yeşil sebzelerden yetiştirildiği serada çalışanlarıyla poz veren Alkoçlar çifti, sosyal medya hesaplarından "domatesler yolda, hayırlısı ile" notuyla paylaştı. "İyi tarım" yaptıklarını söyleyen Gülşah Alkoçlar, "Bizim amacımız ticaret yapmak değil. Yurt dışı buna çok önem veriyor özellikle organik doğal olmasına. Biz bu ürünleri kendi otellerimizde ve diğer isteyen otellerde tüketeceğiz. Bizim müşterilerimiz, halkımız organik yesin bu bize yeter." dedi.

Ünlü İş Adamı Ender Alkoçlar, Organik Sebze Üretmeye Başladı

Ünlü İş Adamı Ender Alkoçlar, Organik Sebze Üretmeye Başladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (19)

Hulya:

Organik uretimin seraciligi olmaz alirsin eski yerli tohumunu normal tarim yaparsin seracilik bir nevi gdo lu urun uretimidir normal tarim yaparsan dogal gubre kullanirsan o mahsulun tadina doyamazsin organik demek budur cok eski domateslerin tadi yokki serada yetisen urunlerde bunlar kendilerini kandiriyor

9
2
yanıtYanıtla
ülkü:

Seranın ne olduğunu bilmiyorsunuz araştırın. Seranın toprağa müdahaleyle ilgisi yok sera korumaya almak rüzgardan ve dondan. Serada da organik yetişir.

yanıt0
yanıt0
ülkü:

Seranın ne olduğunu bilmiyorsunuz araştırın. Seranın toprağa müdahaleyle ilgisi yok sera korumaya almak rüzgardan ve dondan. Serada da organik yetişir.

yanıt0
yanıt0
CIFTCI:

BU gidisle artik herkez kendi sebzesini meyvesini yetistirsin bence. Meyve sebze kuyrugunda beklemek nedir ya. Milletin omru kuyruklarda geciyor yazik!! Rezalet!! Durumlar cok vahim!! Duzelecegini hic ZANNETMIYORUM.. Ramazanda geliyor!! Iftara artik MISAFIR zor alinir herhalde!!

5
4
yanıtYanıtla
diger çiftci:

sanki ramazanda oruç tutuyon kerata 11 ay içersiniz ramazanda mama peşinde koşarsınız

yanıt1
yanıt1
Bir diğer çiftçi:

Zaten bu ülkede bir tek siz müslümansınız bir tek siz oruç tutarsınız değil mi??

yanıt0
yanıt1
Dürbünlü:

Bende ünlüyüm ama bu arkadaşın adını ilk kez duydum;))tanışmak isterim.

8
0
yanıtYanıtla
Titus:

Sendemi ünlüsün ?? Ben niye tanımıyorum seni.

yanıt3
yanıt2
raa:

vaayyyy dürbünlü döktürmüssün yine bak arkadas seni tanimiyormus. haaa bak bu dürbünlüyü tanimayan arkadas iste bu dürbünlü bütün haberlere yorum yazar cogu sacma sapandir ama yinede üsenmez yazar ista tam bundan dolayi ünlüdür

yanıt0
yanıt0
yener:

helal olsun baskalarınada örnek olsun üretiyor üretiyor durmuyor örnek iş adamı

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title