Haberler

Ünlü İş Adamı Ender Alkoçlar, Organik Sebze Üretmeye Başladı

Güncelleme:

Ünlü iş adamı Ender Alkoçlar, zamanının büyük bir bölümünü geçirdiği Antalya'dan 4 dönüm arazi alarak organik sebze üretimine başladı.

Eşi Gülşah Alkoçlar ile zamanını büyük bölümünü Antalya'da geçiren Ender Alkoçlar, 4 dönüm arazi üzerinde seracılık yaparak organik sebze üretimine başladı.

Ünlü İş Adamı Ender Alkoçlar, Organik Sebze Üretmeye Başladı

"DOMATESLER YOLDA"

Organik domates ve yeşil sebzelerden yetiştirildiği serada çalışanlarıyla poz veren Alkoçlar çifti, sosyal medya hesaplarından "domatesler yolda, hayırlısı ile" notuyla paylaştı. "İyi tarım" yaptıklarını söyleyen Gülşah Alkoçlar, "Bizim amacımız ticaret yapmak değil. Yurt dışı buna çok önem veriyor özellikle organik doğal olmasına. Biz bu ürünleri kendi otellerimizde ve diğer isteyen otellerde tüketeceğiz. Bizim müşterilerimiz, halkımız organik yesin bu bize yeter." dedi.

Ünlü İş Adamı Ender Alkoçlar, Organik Sebze Üretmeye Başladı

Ünlü İş Adamı Ender Alkoçlar, Organik Sebze Üretmeye Başladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500

Yorumlar (19)

Hulya:

Organik uretimin seraciligi olmaz alirsin eski yerli tohumunu normal tarim yaparsin seracilik bir nevi gdo lu urun uretimidir normal tarim yaparsan dogal gubre kullanirsan o mahsulun tadina doyamazsin organik demek budur cok eski domateslerin tadi yokki serada yetisen urunlerde bunlar kendilerini kandiriyor

9
2
yanıtYanıtla
ülkü:

Seranın ne olduğunu bilmiyorsunuz araştırın. Seranın toprağa müdahaleyle ilgisi yok sera korumaya almak rüzgardan ve dondan. Serada da organik yetişir.

yanıt0
yanıt0
ülkü:

Seranın ne olduğunu bilmiyorsunuz araştırın. Seranın toprağa müdahaleyle ilgisi yok sera korumaya almak rüzgardan ve dondan. Serada da organik yetişir.

yanıt0
yanıt0
CIFTCI:

BU gidisle artik herkez kendi sebzesini meyvesini yetistirsin bence. Meyve sebze kuyrugunda beklemek nedir ya. Milletin omru kuyruklarda geciyor yazik!! Rezalet!! Durumlar cok vahim!! Duzelecegini hic ZANNETMIYORUM.. Ramazanda geliyor!! Iftara artik MISAFIR zor alinir herhalde!!

5
4
yanıtYanıtla
diger çiftci:

sanki ramazanda oruç tutuyon kerata 11 ay içersiniz ramazanda mama peşinde koşarsınız

yanıt1
yanıt1
Bir diğer çiftçi:

Zaten bu ülkede bir tek siz müslümansınız bir tek siz oruç tutarsınız değil mi??

yanıt0
yanıt1
Dürbünlü:

Bende ünlüyüm ama bu arkadaşın adını ilk kez duydum;))tanışmak isterim.

8
0
yanıtYanıtla
Titus:

Sendemi ünlüsün ?? Ben niye tanımıyorum seni.

yanıt3
yanıt2
raa:

vaayyyy dürbünlü döktürmüssün yine bak arkadas seni tanimiyormus. haaa bak bu dürbünlüyü tanimayan arkadas iste bu dürbünlü bütün haberlere yorum yazar cogu sacma sapandir ama yinede üsenmez yazar ista tam bundan dolayi ünlüdür

yanıt0
yanıt0
yener:

helal olsun baskalarınada örnek olsun üretiyor üretiyor durmuyor örnek iş adamı

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title