Haberler

Ünlü İnternet Fenomeni Tripkolic'e Milyonlarca Liralık Dolandırıcılıktan Gözaltı!

Güncelleme:

Ünlü internet fenomeni Seda Tripkolic, telefon dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alındı. Şarkıları sosyal medyada milyonlarca kez izlenen Tripkolic'in de içinde bulunduğu çetenin milyonlarca liralık dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada söylediği şarkılarla tanınan internet fenomeni Seda Tripkolic, telefon dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alındı. Şarkıları sosyal medya üzerinde milyonlarca kez izlenen Seda Tripkolic'in birlikte gözaltına alındığı çetenin milyonlarca liralık dolandırıcılık yaptığı öğrenildi.

2 AYLIK TEKNİK VE FİZİKİ TAKİP YAPILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Şanlıurfa ve İstanbul'da yapılan operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

ÜNLÜ İNTERNET FENOMENİ REZİDANSTA GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınanlar arasında bulunan Seda Tripkolic'in internet fenomeni olduğu öğrenildi. Sosyal medya üzerinde şarkıları binlerce kez dinlenen Seda Tripkolic'in operasyon kapsamında Esenyurt'ta rezidans dairede gözaltına alındığı belirtildi.

Ünlü İnternet Fenomeni Tripkolic'e Milyonlarca Liralık Vurgundan Gözaltı!

MİLYONLARCA LİRALIK VURGUN

Şebekenin kendilerini polis olarak tanıtarak aradığı kişilerin sözde incelemek üzere evde bulunan altınları ve paraları istedikleri, aldıktan sonra da ortadan kayboldukları öğrenildi. Yapılan incelemede şu ana kadar şebekenin milyonlarca liralık vurgun yaptığı tespit edildi.

ÇETE İÇİN KURYE BULDUĞU İLERİ SÜRÜLDÜ

Polis, internet fenomeni Seda S.'nin çete içinde paraları taşıyacak kuryeleri bulduğunu ileri sürdü. Telefon dolandırıcılık şebekesi üyelerinin sorgularının Emniyet Müdürlüğünde sürüyor. Şarkılarının klipleri internet üzerinde milyonlarca kişi tarafından izlenen Seda S. , Seda Tripkolic adıyla tanınıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

akp:

ya bizi seçersiniz normale döneriz yada ülkede iç savaş çıkardırız öhöö yani çıkar

2
4
yanıtYanıtla
malena:

zaten bu dünyada ya dolandırıcı olmakta ya kaçakçılıklıkta buluyor rahatı insan. halbuki emeğinle hakkınla ilerle neolur. Allah elbet sana kapı açar. ve inanırsan gerçekleşir hayattaki arzuların.

4
0
yanıtYanıtla
iyi tamam:

melih gökçek yine yapmış yapacağını. :)) hele bir seçek başganı , Dolar tepetaklak olacaaaaakk İNŞAALLAH . buyurmuş.

4
0
yanıtYanıtla
ÜA:

NE ALAKA ŞİMDİ, , HEMEN TERKET BURAYI , , GİT BURDAN

yanıt6
yanıt3
kedicik:

INŞAALLAH Hocam , MAŞAALLAH .

yanıt4
yanıt0
ESKİ ZAMANLAR DAHA GÜZELDİ.:

Orta okuldaydım. 7 sene önce felan müzik hocası herkes bir sarkı soyliycek dedi. Bi cocuk vardi beni seven gözlerim de yeşil baktim bu şarkıyı söyluo gözlerinin yeşilini özledim bana bakarak hoca anladı utancımdan yerin dibine girmiştim lan.

4
0
yanıtYanıtla
...:

nerde o eski ramazanlar :))

yanıt1
yanıt0
İYİ TAMAM:

AkaPE Meh ape KOALİSYONU gidiYEAH

1
2
yanıtYanıtla
DEVAM YAVRUM:

CEHAPPEEEKKAKAA HENDEK Mİ KAZIYOR YOKSAAAĞĞĞĞĞ

yanıt3
yanıt1
SEDA YA:

iyi ya işte . onu dedim . işiniz gücünüz ağız bozmak. seviye bu . cevap olmayınca , asabiyet ve saldırganlık. . Yazılanlara cevap gene yok . Senin gibi konuşanları çok gördüm. Karşımdayken soru sordum , , , , cevap yine yok . yaz madem neye evet dedin referandumda . beyinlisin madem .

yanıt0
yanıt2
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title