Haberler

Ünlü Futbolcu Terentyev, Kavga Sonrasında Tanınmayacak Hale Geldi

Güncelleme:

Zenit'te forma giyen defans oyuncusu Denis Terentyev, karıştığı kavgada yüzüne yediği yumruğun ardından tanınmayacak hale geldi.

Rusya Ligi takımlarından Zenit'in defans futbolcusu Denis Terentyev, arabasının içerisinde saldırıya uğradı. Karıştığı kavgada yüzüne ağır darbe alan Rus futbolcu, sosyal medyadan yüzünün görselini paylaşırken kavganın nasıl yaşandığını açıkladı.

"BANA YUMRUK ATTI, SONRASINI HATIRLAMIYORUM"

Denis Terentyev, yaptığı açıklamada ''İmza töreninden ardından eve dönüyordum. Önümde Mercedes kullanan, 40 yaşlarında bir kadın vardı. Biraz hızlı sürmesini söyledim. Ardından arabadan bir adam çıktı ve 'geri git' dedi. Ben de ona 'Bana ne yapacağımı söyleyemezsin' dedim. Ardından suratıma yumruk attı. En son hatırladığım bir arabadan dışarıya çıkıyordum. Gerisini hiç hatırlamıyorum'' sözlerini kullandı.

SEZON SONUNA KADAR OYNAYAMAYACAK

Rus futbolcu, öte yandan sezon sonuna kadar oynayamayacağını 'Çok yazık oldu' sözleriyle açıkladı. Rusya Ligi'nde bu sezon 4 maça çıkan Denis Terentyev, bu sezon Rus ekibinde toplam 8 maçta görev aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rusya Federasyonu Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

POMPACI:

adamı beton mikseriyle dövmüşler galiba

4
0
yanıtYanıtla
faceles:

haketmiş sen bana karışamazsın de kadına gelince az hızlı sür, biraz sabırlı olsaydında yüzüne beyaz rusyayı figüre etmeselerdi

0
4
yanıtYanıtla
RONALDO:

ADAM BALYOZ YUMRUKLUYMUŞ GALİBA ŞU HALE BAK LAN

2
0
yanıtYanıtla
Cenk:

Yuh. Ne dövmüş insafsızlar

1
0
yanıtYanıtla
firlama:

iyi olmus

0
0
yanıtYanıtla
firlama:

türkiye almanyaya vize uygula

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title