Haberler
Güncelleme:

Ünlü Futbolcu Mascherano, Balona Röveşata Çeken Adama Bayıldı

Uzun yıllar Barcelona forması giyen Mascherano, bir dönem Türkiye'nin gündemine oturan "Balona röveşata çeken adam" videosunu yeni keşfetti, "Nerede, nasıl, ne zaman olursa olsun." yazdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

kepeçe:

nerede geri zekalı varsa hep ünlü olma peşinde salakça söylenen şarkılar gereksiz röportajlar ve daha sayamadımız bir sürü şey işsizlik başını almış giderken bir salak balona rövaşata atımış çokmu

6
18
yanıtYanıtla
Mustafa:

Bu adam salak değil. Kendince eğlenen güzel bir adam. Her bokta kriz edebiyatı yapmayı kes. Daha iyi yönetirim diyorsan aday ol. Yok olmuyorsan çözüm üret çözüm söyle. Ve Allah^a inanıyorsan sabret.

yanıt1
yanıt0
HIRSIZA, DOLANDIRICIYA, GASPÇIYA CEZA.:

''''PAYLAŞMIŞ DA NE OLMUŞ YANİ? ''''NEREDE, NASIL, NE ZAMAN OLURSA OLSUN'''''' . . BU PAYLAŞIMLA DÜNYA DÜZENİ YENİDEN Mİ KURULMUŞ? YENİ BİR ÇAĞ MI AÇILMIŞ? O VATANDAŞA AVRUPA LİGLERİNDEN TRANSFER TEKLİFİ Mİ GELMİŞ? NE OLMUŞ??

17
4
yanıtYanıtla
Mustafa:

Olum yeminle ruh hastası filansın. . Adam doğal bir eğlence çıkarmış kendince. Ve seni beni tebessüm ettirmiş. Ne bekliyodun. . . Rövaşata atamadı diye adamı kazığa oturtmalarını mı? İnsan ol ve gülümse

yanıt8
yanıt1
asd:

Harika bir yorum MUSTAFA. . . :)

yanıt1
yanıt1
...haydar:

:))) dayı ne güzel kafan varmış verde bende kullanıyım. .

yanıt3
yanıt0
erdal bakkal:

ayakkabı balondan fazla yukarı fırladı

12
0
yanıtYanıtla
sakallı_adams:

yazıklar olsun ya neden böyle bir ülke olduk balona rövataşata atamıcaksak neden yaşıyoruz anlayamıyorum sizleri artık biz gerçekten ne zaman bu hale geldik MASCHERANO ya da tesüf ederim.

3
6
yanıtYanıtla
analiz:

yapmacik omayan hersey güzeldir

8
0
yanıtYanıtla
NA:

belki gulbeyin yaptigi komik belki sacma fakat gulbey daha once bir cok kez TV ye cikti, uvey babasi tarafindan sidette maruz birakilmis psikilojik sorunlari yuzunden evden kacmis ve tedavi altinda olan bir genc. birbirimizle dalga gecmek kucumsemek damga vurmak oyle kolayki , oysa insanoglu basina nerden ne zaman ne gelcegi belli olmaz. .

5
0
yanıtYanıtla
ısparta lı boksör. piskolok:

bu ayın gündemi rovaşata atan adam önümüzdeki ayın gündemi karabalut munevver diğer ayın gündemide balonu patladan adam.

0
1
yanıtYanıtla
hamza:

Beğenmediyesen başka siteye ikile.

yanıt1
yanıt0
köylü:

vatandaşa rovaşeta her zaman favorim!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title