Haberler

Ünlü Fotoğrafçı Reza Türkiye'ye Geliyor

Güncelleme:

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Reza Samsung ve National Geographic Channel işbirliği ile 6 Kasım tarihinde Türkiye'ye geliyor

Samsung'un Smart Fotoğraf makinelerinin tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenecek fotoğrafçılık semineri için 6 Kasım tarihinde Türkiye'ye gelecek olan Reza aynı zamanda Facebook üzerinden gerçekleştirilecek "Benim Şehrim" konseptli yarışmanın da seçici jüri üyesi olacak. Birincinin National Geographic kaşifleri eşliğinde unutulmaz bir National Geographic Expeditions fotoğraf workshop'u kazanacağı yarışma 5 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Samsung Electronics'in içinde ödüllü NX serisi fotoğraf makinesi ailesinin de bulunduğu Smart Fotoğraf Makinelerinin yanıtımı için Türkiye'ye gelecek olan Reza; Facebook üzerinden yapılacak yarışmanın jürisi olmasının yanında 6 Kasım tarihinde de Bahçeşehir Üniversitesinde tüm fotoğraf tutkunlarına yönelik bir fotoğrafçılık semineri veriyor olacak.

"Benim Şehrim"

National Geographic'in ödüllü fotoğrafçılarından olan dünyaca tanınan Reza ile 5 Kasım–3 Aralık tarihleri arasında Samsung'un resmi Facebook sayfasında "Benim Şehrim" konseptiyle bir fotoğraf yarışması düzenlenecek. Yarışmada her hafta belirlenecek bir temaya paralel olarak Reza o tema kapsamında çekeceği bir fotoğrafı uygulamaya yükleyecek ve kullanıcılar da o fotoğrafı referans alarak kendi fotoğraflarını çekip yükleyecekler.

National Geographic kaşifleri eşliğinde unutulmaz bir fotoğraf workshop'u kazanma şansı

"Şehrin Tarihi", "Şehrin Doğal Güzellikleri", "Şehirden İnsan Manzaraları" ve "Şehrin Hayvanları" başlıklarıyla belirlenen temalarda yüklenen fotoğrafları Reza, National Geographic Channel ve Samsung üyelerinden oluşan jüri değerlendirecek ve her konseptin birincisini belirleyecek. Yarışma bitiminde 4 konseptin birincileri arasından ise yarışmanın ana birincisi belirlenecek. Konsept birincileri Samsung smart fotoğraf makinesi kazanmaya hak kazanırken yarışma ana birincisi ise bir yakınıyla birlikte ödüllü National Geographic kaşifi Nevada Wier eşliğinde Santa Fe'de unutulmaz bir National Geographic Expeditions fotoğraf workshop'u kazanacak. 7 gün boyunca New Mexico'nun başkenti Santa Fe'nin eşsiz manzarasını, Canyon Road ve Georgia O'Keeffe's Ghost Ranch'de güneşin doğuşunu uzmanların eşliğinde görüntüleme şansına sahip olacak.

Her an her yerde fotoğraflarınızı paylaşmak Samsung Smart Fotoğraf makineleri artık çok daha kolay Samsung'un Wi-Fi'yı destekleyen teknolojisi ve özellikleri, bir yandan her seviyedeki fotoğrafçıların fotoğraf deneyimlerini daha basit, daha akıllı ve daha kolay paylaşılabilir bir hale getirirken, diğer yandan da görüş rahatlığı sağlıyor.

Dünya genelinde tahmin edilen 2,5 milyar dijital fotoğraf makinası sahibinin çevrimiçi olarak veya sosyal medya ile fotoğraf paylaştıkları ve 150'den fazla ülkede 500 binden fazla Wi-Fi bağlantı noktası bulunduğu göz önüne alınırsa Wi-Fi özelliğinin sunduğu faydaların her zamankinden daha da önemli bir boyuta ulaştığı görülüyor. Samsung'un Wi-Fi özellikli geniş Akıllı fotoğraf makinası serisi yediden yetmişe tüm kullanıcıların her zaman ve her yerde kablosuz dünyanın avantajlarından yararlanabilmesini sağlıyor. Dijital görüntüleme sektörünün öncü yenilik lideri Samsung Electronics, entegre Wi-Fi teknolojisi konusundaki giderek artan tüketici talebine de yeni ürünleri ile cevap veriyor. Samsung'un üstün resim yakalama özelliklerine sahip teknoloji öncüsü Akıllı Fotoğraf Makinası serisi fotoğraf deneyiminin basit ve kesintisiz bağlanılabilirliğin sadece bir tuş uzaklığında olması için tasarlandı.

Kullanıcı sadece bir dokunuşla, Akıllı fotoğraf makinasındaki seçilen fotoğraf ve videoları her zaman ve her yerden kablosuz olarak gönderebilir, özel anlarını anında sosyal ağ sitelerinde paylaşabilir ve çevrimiçi albümler hazırlayabilir. Ayrıca, daha sonra indirmek üzere özel AllShare depolama alanlarından da yararlanabilir. Bu en yeni kablosuz özellikler Samsung'un akıllı fotoğraf makinalarının anında ve sınırsızca paylaşılan yeni bir yaratıcı hikayeler dünyası oluşturduğunu gösteriyor. Anlık çekimlerinizi Twitter'a yükleyin veya yolculuk fotoğraflarınızı Facebook üzerinden sevdiklerinizle paylaşın; bütün bunları tek bir düğmeye dokunarak yapın ve nerede olursanız olun, tüm dünyayla paylaşın.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Facebook Samsung Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title