Haberler

Ünlü Çift Jolie ve Pitt, Birer Milyon Dolar Bağışladı

Hollywood'un Gözde Çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt'in, İki İnsani Yardım Kuruluşuna Birer Milyon Dolar Bağışladığı Bildirildi.

Hollywood'un gözde çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt'in, iki insani yardım kuruluşuna birer milyon dolar bağışladığı bildirildi.

Ünlü çiftin bağış yaptığı insani yardım kuruluşlarının, Çocuklar için Küresel Eylem ve Sınır Tanımayan Doktorlar olduğu belirtildi.

Jolie, danışmanları aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Sınır Tanımayan Doktorlar'ın dünyanın en tehlikeli ve terk edilmiş yerlerinde her zaman bulunduğunu ve bu kuruluşun savaş bölgelerinde ve en kötü şartlar altında çalışmasını takdirle karşıladığını" ifade etti.

Öte yandan, Çocuklar için Küresel Eylem'in Amerikalı yöneticisi Jennifer Delaney, Jolie-Pitt Vakfı'na yaptığı bağış için teşekkür etti.

Brad Pitt ile, 2005 yapımı "Mr. & Mrs. Smith" filminde başrolleri paylaşan Jolie, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği'nin iyi niyet elçisi olarak görev yapıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title