Haberler

Ünlü CEO Uyurken Şarja Taktığı Telefon Patlayınca Canından Oldu

Güncelleme:

Malezyalı iş adamı, gece şarja taktığı iki telefondan birinin patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Malezyalı iş adamı, gece şarja taktığı iki telefondan birinin patlaması sonucu çıkan yangında hayatını kaybetti.

İKİ TELEFONUNU UYUMADAN ÖNCE ŞARJA TAKTI

Malezya'da Maiye Bakanlığı desteği ve altında kurulan ve ülkenin teknoloji konusundaki girişimcilerine işlerini kurmalarında yardımcı olan Cradle Fonu, 15 Haziran'da aldığı haber ile sarsıldı. Cradle Fonu'nun kurulmasına yardımcı olan ve yaklaşık 10 yıldır CEO'su olan Nazrin Hassan öldü.

Ünlü CEO Uyurken Şarja Taktığı Telefon Patlayınca Canından Oldu

15 yıldan uzun süredir girişimcilere destek olan ve yıllardır hükümet için çalışan Cradle Fonu'nun CEO'su Nazrin Hassan, evinde, yatak odasında can verdi. Ölümüne sebep olan ise patlayan telefonu oldu. Kayın biraderine göre, Nazrin Hassan,2 telefona sahipti. Gece yatmadan önce telefonlarını yanında şarja taktı. O uyurken, telefonlarından biri patladı.

Ünlü CEO Uyurken Şarja Taktığı Telefon Patlayınca Canından Oldu

PATLAYAN TELEFON ÖLÜMÜNE YOL AÇTI

Hassan'ın ölüm nedeni ise bugün açıklanan raporla ortaya çıktı. Rapora göre iki farklı marka telefon kullanan Nazrin Hassan, gece iki telefonunu başının hemen yanındaki masada şarja bıraktı. Hassan'ın başına yakın duran telefonlardan biri bilinmeyen bir nedenden dolayı patladı. Telefonun parçalanan kısımlarının kafasına isabet etmesi sonucu travma geçiren Hassan, çıkan yangından da kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Ünlü CEO Uyurken Şarja Taktığı Telefon Patlayınca Canından Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu CEO 3.Sayfa Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

TAMAM:

YARIN SEÇİM VAR ARTIK SON ŞANSIMIZ . KARARSIZLAR İÇİN DİYORUM . İYİCE DÜŞÜNÜN ARKADAŞLAR . BU BİZİM GELECEĞİMİZ . SELAMETLE

7
9
yanıtYanıtla
ddd:

HICBIR PROJENIN DURDURULMAMASI İÇİN DEVAM , , selametle DEVAM kardes,

yanıt14
yanıt6
Cancan:

Eğitimin iyileştirilmesi için TAMAM TAMAM TAMAM

yanıt5
yanıt9
İhtiyar Laz:

Şayet imanlı gittiyse,,Allah taksirat ve tezviratını affeylesin,,

6
4
yanıtYanıtla
zonguldaklı:

imansız gitse ne olcak. takıldıgın sey bumu. zaten bır kısı encok neden bahsedıyorsa ondan yoksundur. anladın sen

yanıt2
yanıt2
sultanım:

markası ney acaba. . . . yaaaa

2
3
yanıtYanıtla
hasan:

birisi Blackberry diğeri Huawei, patlayan Blackberry. . . .

yanıt1
yanıt0
Sakir:

Malezya başbakanı yargılanıyor??

3
1
yanıtYanıtla
01:

lan telefonun modeline bakinca 2000 li yillar aklima geldi. . telefon bahane sanirim. . .

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

telefon s3 ama o cihaz bugüne kadar böyle hata vermedi bence başka iş var

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title