Haberler

Ünlü Brezilyalı Doktor, Evinde Yaptığı Kalça Büyütme Ameliyatı Ölümle Sonuçlanınca Kayıplara Karıştı

Kalça büyütme ameliyatlarıyla tanınan ünlü Brezilyalı doktor, kendi dairesinde gerçekleştirdiği ameliyat ölümle sonuçlanınca kaçtı. Dr. Bumbum lakaplı adam her yerde aranıyor.

Brezilya'da bir bankada yönetici olarak çalışan kadın, kalçasını büyüttürmek için estetik cerrahın evine gitti, operasyon hastanede ölümle sonuçlanınca doktor kaçmayı tercih etti. Televizyonlara çıkan doktor ülke çapında her yerde.

Ünlü Brezilyalı Doktor Evinde Yaptığı Kalça Büyütme Ameliyatı Ölümle Sonuçlanınca Kayıplara Karıştı

EVDE AMELİYAT ÖLÜMLE SONUÇLANDI

Uluslararası bir bankada yönetici olan Lilian Calixto adlı kadın, kalçasını büyüttürmek için Rio de Janerio'ya seyahat etti. "Dr Bumbum" adıyla tanınan estetik cerrah Denis Furtado operasyon kendi evinde gerçekleştirdi ancak kadın 46 yaşındaki kadın birden rahatsızlandı.

Ünlü Brezilyalı Doktor Evinde Yaptığı Kalça Büyütme Ameliyatı Ölümle Sonuçlanınca Kayıplara Karıştı

Doktor hastasını apar topar hastaneye götürdü ancak tüm çabalara rağmen Calixto birkaç saat sonra öldü. Doktor Furtoda ise kayıplara karıştı.

SEVGİLİSİ GÖZALTINDA KENDİSİ KAYIP

Polis ekipleri, Dr Bumbum'un sevgilisinin de gözaltında olduğunu açıkladı.

Brezilya televizyonlarına çıkan 46 yaşındaki Dr Bumbum'un Instagram'da 650 bin takipçisi bulunuyor.

Brezilya'da her yıl Mrs. Bum Bum adıyla bir kalça yarışması düzenleniyor.

Ünlü Brezilyalı Doktor Evinde Yaptığı Kalça Büyütme Ameliyatı Ölümle Sonuçlanınca Kayıplara Karıştı

Ünlü Brezilyalı Doktor Evinde Yaptığı Kalça Büyütme Ameliyatı Ölümle Sonuçlanınca Kayıplara Karıştı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

DOKTORLAR CAHİL:

ülkemizde hiçbir doktora güven yok artık, kendi kendimizi tedavi etsek daha iyi olacak

2
21
yanıtYanıtla
BREZİLYA DİYOR:

her doktor haberinde ilk fırsatta doktorları kötülemeyi adet edindiniz.

yanıt11
yanıt3
Gül:

Salak

yanıt8
yanıt1
Caner:

Doktorlar cahil değil sadece sistem gereği Vasıflı Reprezant …Bir çoğu başka hastalıkları tetikleyen 100 lerce (sözüm ona ) ilaç ile tedaviye çalışırken, İlaç firmalarını iyice zengin ediyorlar. Bir Kanser ilacı, Avuç kadar kutusu ile 15-20 bin lira olursa, Koskoca bir ülke bu ilaca muadil bir ilaç üretemez ise, Vatandaş her tane ilacı vergileri ile alırken, Devletin ücretsiz verdiğini düşünüyor ise. . . İŞTE BU SÖMÜRGEYİZ DEMEKTİR. Reprezant lafına kızmasın hekimlerimiz zira bu Sistem Kaynaklı. .

yanıt1
yanıt0
Nur:

hı hı tabi haklısın Brezilya''da ki doktorlar daha güvenilir

yanıt0
yanıt0
Wwwwwwww:

Onun için doktora gidilirmi ters çalışsaydın o kendiliğinden şişerdi bizdeki ünlüler hep o yöntemi kullanıyor

7
13
yanıtYanıtla
Alex:

Taziyede sorsalar rahmetliye ne olmuş diye. Gelde anlat o kalabalıkta. Tam kolpaçino

16
0
yanıtYanıtla
Hamsiye:

Allah hayırlı ölümler nasip etsin

14
2
yanıtYanıtla
ALPAGON:

sana verilene razı olacaksın , istese yaratıcı büyüğünü yapardı yazık.

14
2
yanıtYanıtla
kübra:

bağzılarında hiç olmuyor ama mesela ben göğüs ameliyatı yaptırdım çok mutluyum çok da memnunum hiç yoktu çünki el kol olmaması gibi birşeydi benim için ama ben tutup da evde ameliyat olmadım kabul etmek mallık

yanıt4
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title