Haberler

    Ünlü Bilim İnsanından İlginç Açıklama: Messi Klonlanabilir

    Dünyanın gördüğü en büyük futbol yeteneklerinden olan Lionel Messi artık 31 yaşına geldi ve yavaş yavaş üst düzey futbol oynadığı günlerin sonuna geliyor. Bir bilim insanına göre ise Messi'yi canlı izlediğimiz günler bitmek zorunda değil.

    Arjantin Milli Takımı ve Barcelona'nın efsanevi futbolcusu Lionel Messi, 15 yıldır Katalan ekibinin formasını giyiyor. Artık 31 yaşına gelen yıldız futbolcunun sahada geçirebileceği günlerin elbette bir sonu var.

    Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, BBC Radyo'ya yaptığı açıklamalarda bu konuya da değindi ve şimdiden Messi'siz Barcelona planları yaptıklarını söyledi. Bartomeu, yaptığı açıklamada Messi'nin bir gün emekli olacağını bildiğini ve kulübün geleceğini tesis etmek zorunda olduklarını belirtti. Barcelona Başkanı, "Takıma harika gençler getiriyoruz, çünkü bu alandaki başarımızı sürdürülebilir kılmak mecburiyetindeyiz." diye açıklama yaptı.

    İspanyol Genetik Uzmanı Arcadi Navarro ise çok daha farklı düşünüyor. Mundo Deportivo'ya açıklamalar yapan genetik uzmanı, Messi'nin klonlanabileceğini söyledi. Navarro, Messi'nin birebir klonlanabileceğini ve hatta ortaya çıkan bireyin Messi'nin ikizi bile olabileceğini söyledi.

    Haberde ise Navarro'dan Ronaldo'yu da klonlaması istendi ve bu rekabetin sonsuza kadar sürmesi dileğinde bulunuldu.

    Dünyanın kopyalama kültürüyle ciddi anlamdaki ilk karşılaşması, kopya koyun Dolly olmuştu. Hayatı boyunca 6 yavrusu olan koyunun görece erken ölümünü bazı kişiler hücrelerin yaşlı olmasına bağlarken bazı kişiler ise hayatı boyunca bir ağılda yaşamasına bağlıyordu.

    Çin'de de iki primat, Zhong Zhong ve Hua Hua adlı iki maymun kopyalandı. Bu çalışmanın, insanların klonlanması için önemli bir adım olduğu dile getirildi.

    Messi'yi klonlamayacaksa Barcelona'ya bir Arjantinli genç yeteneği şimdiden önerelim: Maradona'nın torunu, Agüero'nun oğlu olan, Messi'nin vaftiz oğlu Leonel Benjamin Agüero Maradona.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Lionel Messi Barcelona Futbol Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title