Haberler

Dini Değerlere Hakaret Etmek ile Suçlanan Ünlü Aktör Willy Toledo, Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Dini değerlere hakaret etmekle suçlanan İspanyol aktör Willy Toledo, duruşmalara katılmayınca Madrid'de gözaltına alındı.

İspanya'nın resmi haber ajansı EFE'ye göre, Toledo'nun gözaltına alınması, duruşmalara katılmadığı için hakkında çıkarılan yakalama kararı çerçevesinde yapıldı. Madrid'de mahkemeye çıkarılacak 48 yaşındaki Toledo, Hz. Meryem'e hakaret etmekle suçlanıyor. Gözaltı işlemi sonrası aktörü destekleyen sanatçılar, Madrid'deki Barrio Tiyatrosu'nda toplanma kararı aldı. Toledo'nun geçen yıl temmuzda Facebook mesajıyla Hz. Meryem'e hakaret ettiği öne sürülmüştü.

Ünlü Aktör Willy Toledo Gözaltına Alındı

"HERHANGİ BİR SUÇ İŞLEMEDİM"

Hristiyan Avukatlar Derneğinin dava açtığı Toledo, "Herhangi bir suç işlemediğini, dolaysıyla duruşmalara katılmasına da gerek olmadığını" savunarak mahkemeye çıkmayı reddetmişti. Toledo hakkındaki dava, bazı kesimlerce ifade özgürlünün kısıtlanması olarak değerlendirilirken, İspanya'da daha önce de sahne adı Valtonyc olan rapçi Jose Miguel Arenas Beltran, şarkılarında Krala hakaret ettiği, terörü övdüğü ve tehditte bulunduğu gerekçesiyle 3,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. İspanya, cezanın infazından hemen önce Belçika'ya kaçan Beltran hakkında yakalama ve iade kararı çıkarmıştı. Belçika mahkemesi, Beltran'ın İspanya'ya iade edilip edilmeyeceğine 17 Eylül'deki duruşmada karar verecek.

Ünlü Aktör Willy Toledo Gözaltına Alındı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İspanya Madrid Toledo Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (47)

mustafa:

bende ateistim , bana kafir demediği müddetçe bana saygı duyduğu müddtçe her inanca saygım var. din bir inançtır yada inanmamaktır. ben sadece bazı dinlerin ve mensublarının bizim dinimiz en doğru dindir bizim haricimizin yanlış yoldadır , gavurdur falan demesini mantıksız buluyorum. . . bana göre en doğru en mantıklı en akılcı din ATEİZM olup herkesin inancının kendisine mutluluk vermesi umudu ile herkese saygılar sunuyorum.

10
10
yanıtYanıtla
MIZRAK:

yobaz insan degilki bu senin dediklerini anlasın onda saygı falan yoktur arabın peşinden kafa kesmeye insan canlı nevarsa katletmeye programlıdır terör zaten sonlarını getirmistir

yanıt3
yanıt2
Müftü Dede:

Mustafa bey:Adın çok güzel,,nolur kendine yazık etme,,biz osmanlımın islam anlayışını benimsedik,bugünün arablarının çoğu yanlış yoldalar,onları bende eleştiriyorum.vahhabilik ve işid israil menşelidir.diyaneti bende çok eleştiriyorum,çok yanlış yaptılar haalaa da yanlış yapıyorlar.örnek alınacak çok az müslüman var.ben seni çok iyi anlıyorum.tüm cemaatleri hassas bir şekilde incelemeni rica ediyorum.

yanıt1
yanıt4
ÜMR.HKN:

Mustafa Allah olmasa Ateist bile olamazdın. İslam dinine Allah'' a inanmayan kim olursa olsun cehennem ateşinde ebediyen yanacaktır. Onlara bu dünyada anlatmak çok zordur hepsi gidince görecekler.

yanıt3
yanıt6
zebanıus:

Allah (cc) çeşit çeşit kullar ve şeytanı yaratamış. . . gerisi bizi aşar. . bilmediğiniz işlere karışmayın. . işize bakın. . size mi kaldı savunmak veya saldırmak. . cehennem boş mu kalsın beya. . kendizi kurtarın. . herkese akıl verilmiş. . sınav merkezi dünya. . kaybeden kazanan belli oluyor. .

yanıt0
yanıt4
MÜFTÜ DEDE:

vakit saat meselesi, yürek meselesi anlama meselesi, , , ALLAH iman nasip etsin demek düşer, ama müftü dede ye bir soru sorman lazım osmanlı nın islamı mı ? kardeş katline cevaz veren osmanlı mı ? islam ı bize tebliğ eden PEYGAMBER (S. A. V. ) ya da onun sahebeleri ve raşid halifeleri döneminde buna benzer bi uygulama görmüş mü ___? osmanlı bir islam devleti değil saltanat devletidir, , , devşirmeyi meşru gören bi yapı ve anlayış ne ve ne kadar dindardır açıklasın da anlayalım ;)

yanıt0
yanıt2
MELAYİKUS:

Kim sınav yapıyor ZEBANIUS ?

yanıt2
yanıt0
hay maşallah:

yobaz her yerde yobaz demek ki

11
6
yanıtYanıtla
ZZZ...:

yobaz sen bi doktora git ne nurundan bahsediyon islam terörün içinde kör olan görür sağır olan duyar

yanıt7
yanıt4
ARAPATAR:

kendine hayrı olmayan terör üzerine kurulan arab milliyetçiliği olan ticaret ve siyaset kurumunu bir bıraksalar o ülke insanlığa uçar

yanıt6
yanıt3
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title