Haberler

Ünlü Aktör Kevin Costner Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Başkanı Osman Gökçek'in Davetlisi Olarak Ankara'ya Gelen Ünlü Hollywood Yıldızı ve Oscar Ödüllü Aktör Kevin Costner, Anıtkabir'i Ziyaret Etti.

Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Başkanı Osman Gökçek'in davetlisi olarak Ankara'ya gelen ünlü Hollywood yıldızı ve Oscar ödüllü aktör Kevin Costner, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün verdiği resepsiyona katılan Costner, daha sonra Anıtkabir'i ziyaret etti. Burada Atatürk'ün Mozolesi'ne çelenk bırakan ünlü aktör, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Anıtkabir'de görevli askerler tarafından Costner'e, Atatürk'ü anlatan albüm ve CD hediye edildi.

Ünlü aktör Costner, Anıtkabir ziyaretinin ardından öğle yemeğini Ankara Kalesi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek ve Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Başkanı Osman Gökçek ile birlikte yedi.

(TS-DUY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title