Haberler

Ünlü aktör Keanu Reeves, 9 yaş küçük sevgilisi Alexandra Grant ile el ele görüntülendi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü aktör Keanu Reeves, kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi Alexandra Grant ile ilk kez el ele görüntülendi. Ünlü çift birlikte kırmızı halıda boy gösterdi.

Matrix ve John Wick filmlerinin yıldız oyuncusu Keanu Reeves, uzun süredir bir kadınla görüntülenmemişti. Özel hayatı en çok merak edilen isimlerden olan ünlü aktör hayranlarına büyük bir sürpriz yaparak aşk yaşadığı sevgilisi Alexandra Grant, birlikte kırmızı halıda görüntülendi.

EL ELE GELDİLER

Dünyanın en sevilen aktörlerinden olan ve filmleri gişe rekoru kıran 55 yaşındaki ünlü oyuncu Keanu Reeves,46 yaşındaki sevgilisi Alexandra Grant ileLos Angeles'ta Cumartesi akşamı gerçekleştirilen LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci etkinliğinde boy gösterdi. Oldukça mutlu görünen çift,birlikte olduklarını açıklayıcı bir söz sarf etmediler, ancak kırmızı halıya el ele katıldılar.

Ünlü aktör Keanu Reeves, 9 yaş küçük sevgilisi Alexandra Grant ile ilk kez görüntülendi

BİR TÜRLÜ GÖRÜNTÜ VERMİYORDU

Mütevazı yaşantısıyla dikkat çeken Hollywood yıldızının yıllarca sevgilisi olduğu biliniyordu ancak bir türlü görüntülenemiyordu.

Ünlü aktör Keanu Reeves, 9 yaş küçük sevgilisi Alexandra Grant ile ilk kez görüntülendi

BİRLİKTE İKİ KİTABA İMZA ATTILAR

Grant ve Reeves, birlikte iki kitaba imza attı. Ode To Happiness ve Shadows kitapları Keanu Reeves tarafından yazılırken Alexandra Grant tarafından çizimleri yapılmıştı. Reeves'in daha önce de Cameron Diaz, Sandra Bullock ve Charlize Theron gibi isimlerle de ilişki yaşadığı konuşulmuştu.

Ünlü aktör Keanu Reeves, 9 yaş küçük sevgilisi Alexandra Grant ile ilk kez görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Keanu Reeves John Wick Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (26)

Aleeddin:

NE ARAYANIM VAR NE SORANIM VAR YALNIZIM DOSTLAR.YORULDUM YAŞAMAKTAN.ÇOK MUTSUZUM.SÖYLEYECEKLERİM BU KADAR.

105
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

ALEEDDİN. . BEY Hiç üzülme mutsuzda olma. yalnız olabilsin ama etrafında gördüğün kişilerin arkadaşları akrabaları tanıdıkları vardır ama hiç bir şey uzaktan göründüğü gibi değildir. . çoğunlukla insanların arkadaşlıkları hep sahte bizim aileden biri çok tanıdıkları vardı ama bir gün kaza geçirdi . ve engelli oldu. inanınki şimdi bizden başka hiç kimsesi yok . oda sadece ben okumama ve çalışmama rağmen yardım ediyorum. eğer istediğiniz yere gidiyor ve kimseye muhtaç değilseniz. üzülmeyin. Hoşçakalın. . .

yanıt44
yanıt0
Volkan:

Sorun yalnızlık değil güven içinde olmamak olmalı. Bakın bir çok kişi mesajınıza onay verip bir nevi merhaba demiş. Ben de yalnızım ama şikayetim yok Allah''a şükür. Yok ben hareket heyecan arayayım diyorsanız, çarşı pazara gidin bir merhaba deyin Benim heybem dolu olsa bu dünyada kimse yalnız kalmazdı ama heybem boş, verecek bir şey olmayınca insanlara merhaba demek de sakat iş. .

yanıt23
yanıt0
RAMAZAN:

ikimizde aynı acıdan muzdaribiz be kardeşim. aslında çoğu kişi böyle, bazen düşünüp diyorum ki; kendimi gebertip, bu lanet olası dünyadan ayrılıp sonsuz uykuya dalmak istiyorum ama 80 yıllık dünya hayatı kısa be dostlar. . o yüzden boşverin hayatınızı yaşayın

yanıt0
yanıt0
YAZDIM:

kadın daha yaşlı duruyor diyenler

25
0
yanıtYanıtla
coni:

tuh sana yaziklar olsun be milyonlarla oynuyosun kendine genc bir tane guzel bulamadin mi ?

8
15
yanıtYanıtla
Oozn:

Herkes siz gibi müslüman değil gardaş

yanıt3
yanıt0
vatandaş:

hoolywood daki en adam gibi adam araştırırsanız görürsünüz

20
1
yanıtYanıtla
Avni:

karıya bak karıya yemyeşil gözlü

17
1
yanıtYanıtla
Ben ben degilim:

Bu kadın en az 70.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title