Haberler

Üniversiteli Özgecan'ı 5 Bin Kişi Uğurladı (2)

Ünlülerden TEPKİ YAĞDI

Özgecan Aslan'ın bıçaklanarak öldürüldükten sonra yakılması tüm ülkede infial yarattı. Üniversiteli Özgecan'a vahşeti protesto için binlerce kişi, sosyal medyadan örgütlendi.

Tepki seline Mersin İdman Yurdu, Adanaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımların taraftarları da sessiz kalmadı. Sosyal medyada örgütlenen taraftarlar, yaşanan olaya tepki göstererek tüm taraftarları duyarlılığa davet etti. Özgecan Aslan için oluşturulan #TokaBinmeyin hastagı Twitter'ın en çok konuşulanlar listesine girerek TT oldu. Nejat İşler, Sırrı Süreyya Önder, Cübbeli Ahmet Hoca, Gülben Ergen, Demet Akalın, Ayşe Arman, İrfan Değirmenci, Yıldız Tilbe, Buse Terim, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Aslıhan Güner, Maral Büyüksaraç, ve Yalın başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismin de tweet atarak sahip çıktığı Özgecan, dünya basınında da yer buldu. Sosyal paylaşım sitelerinde etkinlik oluşturarak örgütlenen Özgecan Aslan'ın arkadaşları ise otogar önünde buluşarak eylem çağrısı yaptı.

ÇAĞAN IRMAK'TAN ÇAĞRI

Çektiği dram filmleri ile Türk sinemasında adından sıkça söz ettiren ünlü senarist ve yönetmen Çağan Irmak da instagram hesabından vahşete sesiz kalmadı. Irmak, hesabında paylaştığı kanlı elin ve kız çocuğu oyuncağının bulunduğu fotoğrafa, "Elimizde kan var. Masum gencecik dünyalar güzeli bir kızın kanı. Lanet olsun sizin erkekliğinize. Allah sizin belanızı versin. Erkekliğiniz kopsun, çürüsün, düşsün kökünden. Bitmeyecek mi bu ülkede kadın olmanın cezası? Hangi karanlık bu kafanızdakiler, hangi zalimlik adını bile anmaya korktuğum? Hangi yol sizi buraya getiren, düşünmeye korktuğum. Hangi cehennem fırlayıp geldiğimiz, kitaplarda bile yazmayan hangi cehennem bu" notunu ekleyerek takipçileri ile paylaştı.

İstanbul, Ankara, Adana gibi bir çok kentte vatandaşlar Özgecan için sokağa dökülürken, katil zanlısı Suphi Altındöken'in Facebook hesabı da tepki olarak hacklendi.

SİLAHLI

Öte yandan cinayet şüphelisi olan minibüs şoförü Suphi Altındöken'e yardım ettiği iddiasıyla yakalanan Fatih Gökçe'nin elindeki tabancanın namlusuna mermi sürerken çekilmiş fotoğrafı da dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Çağan Irmak Fenerbahçe Adanaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title