Haberler

Üniversiteli Öğrencilerden Miniklere Özel Ders

Erzurum GHSİM, Yakutiye Gençlik Merkezi, Üniversiteli öğrencilerden oluşturduğu gönüllü grubuyla Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerine özel dersler vermeye başladı. Gönüller, kırsaldaki çocukların daha başarılı olması için seferber oldu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir yandan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na hazırlanırken, diğer yandan da faaliyetlerine yoğun tempoda sürdürüyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi gönüllük çalışmalarında sınırları zorlamaya devam ediyor.

Yakutiye Gençlik Merkezi Üniversiteli öğrencilerden oluşturduğu gönüllü grubuyla Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerine özel dersler vermeye başladı.

Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik ve İngilizce bölümü ağırlıkta olan aralarında Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi öğretmenliği okuyan öğrencilerin bulunduğu gönüllü grubu her hafta Pazar günü çocuklarla okulda buluşarak özel olarak ilgileniyor. 8.sınıfları TEOG sınavına kadar eksiklerini tamamlamaya çalışan gönüllü yürekler 6 ve 7. Sınıflara temel konulardan başlayarak dersleri sevdirme ve anlamalarında yardımcı oluyorlar.

Gönüllülükte çığır açtılar

Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik bölümü öğrencisi ve Yakutiye Gençlik Merkezi gönüllüsü olan Emine Yılmaz'ın oluşturduğu 5 gönüllü ile başlanan projeyi Gençlik Lideri Muhammet Yaser Taşkesenlioğlu koordine ediyor. Projenin verimli olması ve duyuldukça gönüllü sayısının artması sebebiyle gönüllü sayısı 30 u aşarak günden güne çoğalmakta.

Erzurum'un merkeze uzak mahallelerinden birinde olan Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerle kaynaşan gönüllü gençler her hafta onlarla buluşmak için sabırsızlıkla bekliyorlar. Pazar günleri 3 saat çocuk yüreklere özel ders veren ve yüreklerine dokunmaya çalışan öğretmen adayları adeta gönüllülükte çığır açtılar.

Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, öğretmen adayı gönüllüleri yapmış oldukları çalışmadan dolayı teşekkür ederek pilot okullardan birisi olan Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ile 'Her Ay Bir Değer' projesinin yanı sıra Gençlik Liderlerinin oluşturdukları 3 grubu Yakutiye Gençlik Merkezine taşıyarak eğitim-kültür ve sportif etkinliklerimizden faydalandırdıklarını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Yakutiye 19 Mayıs Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Merve Veziroğlu'nun eşi tutuklandı mı? Merve Veziroğlu davasında son durum ne? 31 Mart 2024 yerel seçimleri iptal edilirse ne olacak? Bir sonraki yerel seçim ne zaman olacak? Selim Arslangiray kimdir? Zafer Partisi Eskişehir- Seyitgazi Belediye Başkan adayı Selim Arslangiray kaç yaşında, nereli? 28 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? Seçimden sonraki gün tatil mi? 1 NİSAN tatil mi? Okullar seçimden sonraki gün (Pazartesi) tatil mi? Nerede oy kullanacağım? E- Devlet sorgulama ekranı! 31 Mart günü nerede oy kullanacağım? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 28 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? DEM Parti Zonguldak Merkez Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Zonguldak Merkez adayı Ceylan Turğut kimdir? DEM Parti Yozgat Merkez Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Yozgat Merkez adayı Merve Eylül Bütün kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title