Haberler

Üniversiteli Öğrenciler İnternette Dolandırıldı

Malatya'da Bazı Üniversiteli Bayan Öğrencilerin, Girdikleri Bir İnternet Sitesinde Kendilerinden İstenen Mail ve Parolayı Yazınca Dolandırıldı.

Malatya'da bazı üniversiteli bayan öğrencilerin, girdikleri bir internet sitesinde kendilerinden istenen mail ve parolayı yazınca dolandırıldı.

Olay, Malatya'da bir kız öğrenci yurdunun internet kafesinde meydana geldi. İnönü Üniversitesi'nde eğitim gören B.E. (19) ile Ö.İ. (19) adlı kız öğrenciler, Asayiş Şubesi'ne yaptıkları şikayette, kendi e-mail adreslerine bir internet sitesinden mail geldiğini belirterek, "Siteye girdiğimizde kendimize ait e-mail adresi ve parola istenilmesi üzerine, e-mail adresini ve parolasını yazdık. Ancak sayfa açılmadı. Daha sonra mail adreslerimizi alan site şifrelerimizi değiştirerek, bizlerin adına arkadaşlarımıza mail göndererek, kontör istiyorlar" ifadelerini kaydetti. Site yöneticilerinin bu yolla bir kız öğrencinin akrabasından 2 adet 250'lik kontör aldığı belirtildi.

Polis, olayla ilgili olarak "İnternet üzerinden dolandırıcılık" iddiasıyla soruşturma başlattı.

(BK-ST-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title