Haberler

Üniversiteli Mert Kaldırımda Yürürken Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Beşiktaş'ta babasıyla birlikte kaldırımda yürüyen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Mert Örener, takla atan otomobilin altında kaldı. Kazada baba yaralanırken, Mert Örener hayatını kaybetti.

Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde geçtiğimiz cumartesi saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Memleketi Ordu'dan gelecek olan annesini karşılamaya giden Kocaeli Üniversitesi Reklamcılık bölümü birinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Mert Örener, babası Kayahan Örener ile birlikte kaldırımda yürüdüğü sırada, caddede kaza yaparak takla otomobilin altında kaldı. Mert Örener hayatını kaybetti, baba yaralanarak kazadan sağ çıktı.

BACAĞINDA VE OMUZUNDA KIRIKLAR OLUŞTI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilin altında kalan üniversite öğrencesi Mert Örener'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yol kenarındaki reklam panolarının arasında kalan baba Kayahan Örener'in ise, bacağında ve omzunda kırıklar oluştu. Kazaya sebep olan sürücü ise iddiaya göre, kaçarak kayıplara karıştı. Kazada reklam panosunun arasına sıkışarak hayatta kalan Kayahan Örener, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kazanın ardından kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

"FREN SESİYLE BİRLİKTE ARABA BİZİ ALTINA ALDI"

Hastanedeki tedavinin ardından taburcu olan baba Kayahan Örener, kaza anını anlattı. Arabanın yan yatmış bir şekilde üzerine doğru geldiğini söyleyen Baba Örener, "Oğlumla birlikte eşimi karşılamaya gidiyordum. 4 Levent'ten Sanayi Mahallesi'ne doğru yürüyordum. Fren sesi geldi. Kafamı çevirmemle beraber araba bizi altına aldı. Bir karartının üzerimize geldiğini hatırlıyorum. Araba tekerlekleri üzerinde değildi. Yan yatmış bir şekilde üzerimize geliyordu. Zannedersem daha önce takla atmış o şekilde geldi bizim üzerimize. Oğlumla yan yanaydık. Oğlum benim solumda bir adım öndeydi. Nasıl kurtulduğumu hatırlamıyorum. Reklam panolarının altına girmişim" dedi.

"OĞLUMA KAVUŞAMADIM"

Anne Mesdure Örener de, "Oğluma kavuşamadım. Her gün televizyonda izlediğimiz trafik canavarına gencecik oğlumuzu verdik. Radyo Televizyon lisesinde okumuştu. Üniversitede reklamcılık okuyordu. Staj yapıyordu. Bu sene de üniversitede bölüm birincisi olmuştu. Bu kadarmış. Diyecek başka hiçbir şeyimiz yok. Çarpan sürücü aldığımız bilgilere göre kaçmış. Tabi ki; korkusu, şoku vardır ama haysiyeti de yokmuş. Birilerinin canını yaktıktan sonra onlara yardım edecek kadar haysiyetli olsaydı iyi olurdu. Bu bizim evladımızı tabi ki, geri getirmeyecek, yaptığının sorumluluğunu taşıyabilmesi gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

"BUNDAN SONRA KİMSENİN CANI YANMASIN"

Ölen Mertin eniştesi Ertan Ürkmez ise, "Acımız büyük. Baba-oğul kaldırımda yürürken bir insanın hayatı son buluyor. Başka bir insanın hatası veyahut vurdumduymazlığı yüzünden. Kaldırımda yürürken bu ülkede ölebiliyorsunuz. Bu acımızı 10'a katlıyor. Olayın peşinden koşmak isteyişimizin nedeni hayatını kaybeden insanı geri getiremeyeceğiz bunu biliyoruz. Sadece belki bu olay emsal olur. Bundan sonra başka kimsenin canı yanmasın" dedi.

GERİYE SADECE BU GÖRÜNTÜLER KALDI

Öte yandan, araba kullanmasını çok sevdiği öğrenilen Mert Örener'den geriye ise otomobil kullanırken çekilen görüntüleri kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Edirneli:

biraz havalı gibi duruyor.

1
47
yanıtYanıtla
Mert:

Aynen.

yanıt1
yanıt0
Şeyma:

Tıpa tıp.

yanıt1
yanıt0
bkg 13:

adam ol insan ol !

yanıt1
yanıt0
X-MEN:

25 yil önce askerden dönen kardesimi elinde valizi ile kaldirimda altina alip 300 m. sürükleyen alkollü herifi 15 gün hastahanede doktorlar ic organlari disarida parca parca olmus kardesimi hayatta tutabilme savasi verdikleri halde ölen kardesimin katili trafik kazasi sonucu yaralamadan yargilandi ve serbest kaldi yani ülkemizde adalet malesef her devirde aksak tarafli veya yanlis kararlar vermistir haksizligin giderilmesi mahkemelerin sonuclanmasi nerdeyse bir ömür sürer ölen öldügünle kalirdi

17
0
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Bide bu moda çıktı kaldırımdaki yayayı ezme modası e namussuz nereye yetişiyon biraz yavaş git birde kaçmış kesin alkollüdür idam şart

15
0
yanıtYanıtla
ADELET İSTİYORUZ:

ANNESİ YIKILMIŞ. O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ ANNESİNİN SURATINI GÖRÜNCE FOTOĞRAFTA, ALLAH SABIR VERSİN ÇOK ACI ÇOK. . . EĞER KAZAYI YAPAN BU SÜRÜCÜYÜ SERBEST BIRAKIRLARSA KİMSE ÜLKEDE ADALETTEN FALAN BAHSETMESİN BİR CAN BİR CANDIR SEVENLERİ İÇİN ŞUAN DÜNYA YIKILMIŞ GİBİDİR.

13
1
yanıtYanıtla
Dogrucu:

Bir can gitmiş saçma sapan bir yorum.Allah ailesine sabırlar versin.kaldırımda yürürken böyle acı bir olay başa gelsin. Bazen hayatın boş olduğuna inanıyorum. Hayat gelip geçici. Ama sebep olanda cezasını çeksin giden geri gelmez ama yinede başka canlar yanmasin. Allah rahmet etsin.

7
2
yanıtYanıtla
BİLGE:

çok yazık olmuş. . gerçekten çok üzüldüm. . gariban bir aileye benziyorlar. . adam hala akan kan ve açık yaraları ile çabucak taburcu edilmiş. . bu ne iş yaa. . Allah yardmcıları olsun

8
0
yanıtYanıtla
Uzucu:

Allah rahmet eylesin

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title