Haberler

Üniversiteli Gencin PKK Tuzağı

Van'da Bir Üniversite Öğrencisi, Terör Örgütüne Katılmak İsteyen 2 Kişiyi Terör Örgütünün Yurt Dışında Bulunan Silahlı Eğitim Kampına Götürürken Yakalandı.

Van'da bir üniversite öğrencisi, terör örgütüne katılmak isteyen 2 kişiyi terör örgütünün yurt dışında bulunan silahlı eğitim kampına götürürken yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonda, örgütünün yurt dışında bulunan silahlı eğitim kamplarına katılmak isteyen T.K. ve M.S.E. ile bu şahısları illegal yollardan yurt dışına çıkmasını sağlamaya çalıştığı belirtilen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi olduğu tespit edilen V.E. isimli şahsın yakalandığı belirtildi. Şahısların İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan ifade alma işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Cumhuriyet

Başsavcılığı'na sevk edildiği ifade edilen açıklamada, emniyet teşkilatı olarak vatandaşların emniyeti, huzuru ve güvenliği için yasadışı illegal terör örgütlerine yönelik sürdürülen mücadelenin aralıksız olarak devam edeceği vurgulandı.

(ŞA-MET-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title