Haberler

Üniversiteli Genç Kız, Oda Arkadaşına Mezarlık Fotoğrafı Gönderip İntihar Etti

Güncelleme:

Burdur'da üniversite öğrencisi genç kız, kaldığı pansiyondaki oda arkadaşına mezarlık fotoğrafı ve "İntihar ediyorum" mesajı gönderdikten sonra kendini iple asarak intihar etti.

Burdur'un Ağlasun ilçesinde üniversite öğrencisi Başak A. (18), iddiaya göre, pansiyondaki oda arkadaşına mezarlık fotoğrafı ve 'İntihar ediyorum' mesajı gönderdikten sonra mezarlıkta iple boynundan asılı halde, ölü bulundu.

Üniversiteli Genç Kız, Oda Arkadaşına Mezarlık Fotoğrafı Gönderip İntihar Etti

GENÇ KIZ, ODA ARKADAŞINA İNTİHAR MESAJI GÖNDERDİ

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Ağlasun Meslek Yüksekokulu (MYO) Bankacılık Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Başak A.'nın Hatay'da oturan annesi, bugün öğle saatlerinde kızını telefonla aradı. Tüm çabalarına rağmen kızına ulaşamayan anne, Başak A.'nın kaldığı pansiyonun sahibi Ö.G.'yi telefonla arayıp, yardım istedi. Pansiyona giden Ö.G., Başak A.'nın odasına girdiği sırada, genç kızın arkadaşı cep telefonuna Başak'tan intihar mesajı geldiğini söyledi. Bunun üzerine Ö.G., aracıyla hızla Bala Mezarlığı'na gitti.

Üniversiteli Genç Kız, Oda Arkadaşına Mezarlık Fotoğrafı Gönderip İntihar Etti

MEZARLIKTA İPLE ASILI HALDE BULUNDU

Mezarlığa gelen Ö.G., Başak A.'yı üzeri sacla kapalı bölümde boynundan iple asılı halde buldu. Başak A.'yı ipten kurtarmaya çalışan Ö.G.'nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri Başak A.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Üniversiteli Genç Kız, Oda Arkadaşına Mezarlık Fotoğrafı Gönderip İntihar Etti

BİRİYLE SÜREKLİ OLARAK CEP TELEFONUYLA GÖRÜŞTÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Kaymakam Harun Reşit Han ile Belediye Başkanı Aydın Kaplan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Başak A.'nın cansız bedeni otopsi için Burdur Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Başak A.'nın, oda arkadaşının cep telefonuna mezarlık fotoğrafı ve 'İntihar ediyorum' notunun yer aldığı mesaj gönderdiği iddia edildi. Başak A.'nın son dönemde sürekli biriyle cep telefonuyla görüştüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Ağlasun Burdur 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

rocky:

cennet cehennem yoktur kız kurtuluşa erdi darısı bizim başımıza allah olsa zaten bizden medet beklemez benden güçsüz bir allah olamaz o nedenle allah yoktur kuranı okudum tamamı allah vardır demek istiyor başkada birşey yazmıyor sizde okuyun gerçekleri görün saygılar

9
74
yanıtYanıtla
KURT:

sen nasıl bir malsın allah bizden neden medet beklesin tövbe tövbe yaa senin yorumun sana kalsın hayvan sana insan demiyorum herkes yanlış bir sen mi gerçekleri gördün allah kimseyi senin durumuna düşürmesin sana acıyorum günahkar olmak ayrı birşey ama senin gibi ateist dinsiz olmak çok kötü birşey sana allah akıl versin

yanıt11
yanıt2
isimsiz:

Rocky beyin bedava la alsana biraz

yanıt6
yanıt3
AHMET GÜNDÜZ:

sende kurduluşa er intar et ozaman ne bekliyorsun beyinsiz herif

yanıt6
yanıt1
DARWİN:

TANRI İBADETLE Mİ KENDİNİ TATMİN EDİYOR. ROCKY KARDEŞİM HAKLI

yanıt1
yanıt13
q:

Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu memleket hâkimsiz olur

yanıt6
yanıt1
Mana Ası:

ROCKY kızın akıbetini bilmen gerekmez mi kurtuluşa erdi demek için? Bildiğin nedir? Nasıl kurtuldu? Neyden kurtuldu? Kuran okudum diyorsun, neresinde Allah bizden yardım bekliyor ben göremedim? İbadet edersen senin için iyi olur diyor benim için demiyor. Güçsüzlük bunun neresinde? Ne zamandan beri emir veren emir alandan güçsüz oldu?

yanıt2
yanıt0
Timur:

salaksın ki

yanıt3
yanıt1
serappp:

peki seni yaradan kim sen bu dünyaya kendi kendine mi geldin güzel kardeşim. . tamam saygı duyuyorum ama bı kadar katı olma lütfen din konusunda kuranı kerimi aç ve oku görürsün o zaman sende farkına varırsın.

yanıt3
yanıt1
q:

Evet, görüyoruz ki, alelekser, gaddar, facir zalimler lezzetler, nimetler içinde pek rahat yaşıyorlar. Yine görüyoruz ki, masum, mütedeyyin, fakir mazlumlar zahmetler, zilletler, tahkirler, tahakkümler altında can veriyorlar. Sonra ölüm gelir, ikisini de götürür. Bu vaziyetten bir zulüm kokusu gelir. Halbuki kainatın şehadetiyle, adalet ve hikmet-i İlahiye zulümden pak ve münezzehtirler. Öyleyse, adalet-i İlahiyenin tam manasıyla tecelli etmesi için haşre ve mahkeme-i kübraya lüzum vardır ki, bi

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title