Haberler

Üniversiteli Başak, İntiharını Nişanlısına İzletti

Güncelleme:

Burdur'da mezarlıkta kendini asarak yaşamına son veren 18 yaşındaki Başak A., intiharını canlı yayında nişanlısına izletti.

Burdur'un Ağlasun ilçesinde dün kendini asan üniversite öğrencisi Başak A.'nın (18), intiharını Hatay'da oturan 7 aylık nişanlısı Hakan O.'ya cep telefonuyla canlı yayında izlettiği iddia edildi. Başak A.'nın cenazesi bugün ailesi ve nişanlısı tarafından alınıp, memleketine götürüldü.

MEZARLIĞA KOŞTULAR

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Ağlasun Meslek Yüksekokulu (MYO) Bankacılık ve Finans Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Başak A.'nın Hatay'da oturan annesi, dün öğle saatlerinde kızını telefonla aradı. Tüm çabalarına rağmen kızına ulaşamayan anne, Başak A.'nın kaldığı pansiyonun sahibi Ö.G.'yi telefonla arayıp yardım istedi. Pansiyona giden Ö.G., Başak A.'nın odasına girdiği sırada, genç kızın arkadaşı cep telefonuna Başak'tan intihar mesajı geldiğini söyledi. Bunun üzerine Ö.G., aracıyla hızla Bala Mezarlığı'na gitti.

ASILI HALDE BULUNDU

Mezarlığa gelen Ö.G., Başak A.'yı üzeri sacla kapalı bölümde boynundan iple asılı halde buldu. Başak A.'yı ipten kurtarmaya çalışan Ö.G.'nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri Başak A.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

AİLESİ VE NİŞANLISI GELDİ

Başak A.'nın Hatay'ın Samandağ ilçesinde oturan babası Ali A. ve annesi Hülya A. ile 3 Mart'ta nişanlandığı Hakan O. cenazeyi teslim almak üzere Burdur'a geldi. Burdur Devlet Hastanesi morgu önünde gözyaşı döken aile, otopsinin ardından Başak A.'nın cenazesini teslim aldı. Başak A. daha sonra Burdur Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracıyla toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'a gönderildi.

Diğer yandan, Başak A.'nın dün nişanlısı Hakan O. ile cep telefonuyla konuşurken tartıştığı ve intiharını canlı yayında nişanlısına izlettiği iddia edildi.

Genç kızın intiharı sonrası ailesi büyük acı yaşadı;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Ağlasun Burdur 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

DÜNYA:

arpası fazla gelmiş. . gömün gitsin. . millette ne dert var gıgları çıkmıyor. . onurluca mücadele ediyor

8
26
yanıtYanıtla
gerzk:

bu nasıl bir yorum bence seninde arpan fazlaaa

yanıt4
yanıt2
şirine:

gençler lütfen yaptığınız her harekette önce anne babanızı düşünün iki evlat sahibi bir anne olarak sesleniyorum. o anne baba ne emeklerle büyütüyo sizi lütfen!!!! en çok onların içi yanar diğerleri sadece anlık üzülür unuymayın. . .

31
1
yanıtYanıtla
hıdır diker:

ben hiç üzülmedim anasıda babasıda çok daha üzülsünler nedenmi? iyi ve terbiyeli evlatlar yetiştirmedikleri için. kız kim bilir ne haltlar yaptıda ? intihar etti. yoksa insan durup dururken neden intihar etsin?.

yanıt0
yanıt24
BEN:

gönlüne göre erkek seçmanin sonuçları bunlar, kimse kusura bakmasın :( topsakallı küpeli saçları jöleli (ama içi ve insanlığı boş) ve sözde çok karizmatik erkek seçmenin sonuçları bunlar,

18
11
yanıtYanıtla
bababaa:

kamyon dingili kendinsin ( sende kusura bakma) cümleyi önce bir doğru anla okuma özürlü , ben tek kıstas o değil dedim cahil

yanıt3
yanıt0
BENİMEE:

cvp : zoruna mı gitti , kötüye dek gelincede ağlama ozaman :-)

yanıt5
yanıt2
V:

intiharı yaşamayan bilemez bende intiharın eşiğine geldim 6 ay tedavi gördüm hiç kimse bilmeden ön yargılı olmasın yaşıyan bilir ancak allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı diliyorum

19
0
yanıtYanıtla
Sadece İnsan!!:

yorumlara bakıyorum ama hangimizin piskolojisi yeterince düzgün? tabiiki intihar çözüm değil heleki arkanda sevenlerin varsa daha 18 inde daha ne yaşadın ki? bu tarz haberlerin ekranlarda gösterilmemesi gerekli çünkü bu tarz olaylara meilli çok insan var. . .

17
0
yanıtYanıtla
çemişgezekli:

Allah sabır versin, düşmanıma göstermesin

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title