Haberler

Üniversiteler Arası Halk Oyunları Yarışması Şanlıurfa'da Yapılacak

Türkiye Üniversitelerarası Halkoyunları Grup Yarışmaları, 29 Mart Perşembe Günü Şanlıurfa Atatürk Spor Salonu'nda Başlıyor.

Türkiye Üniversitelerarası Halkoyunları Grup Yarışmaları, 29 Mart Perşembe günü Şanlıurfa Atatürk Spor Salonu'nda başlıyor.

Yarışmalara Ankara, Adıyaman, Cumhuriyet, Çukurova, Dicle, Erciyes, Fırat, Gaziantep, Gazi, İnönü, Kafkas, Kırıkkale, Niğde, Selçuk, Yüzüncü Yıl, Zonguldak Karaelmas ve Harran Üniversitelerinin halkoyunları ekipleri katılacak. 30 Mart 2007 günü stablize dal, 31 Mart 3007 günü ise geleneksel dal yarışmaları yapılacak.

17 üniversite ekibinin katılımı ile gerçekleştirilecek yarışmalara Şanlıurfalıların da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Harran Üniversitesi Rektörlüğü yetkilileri, Halkoyunları ekiplerinin Şanlıurfa'dan iyi bir izlenimle ayrılmaları için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, "İlimizi temsil edecek ekibimizden grup birinciliği bekliyoruz" dediler.

(FÖ-ST-ST-Y)

28.03.2007 15:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title