Haberler

Üniversiteden Üreticiye Destek

Ege Üniversitesi'nin yaptığı protokolle üniversite yemekhanesinde üretilen yemek için ihtiyaç duyulan gıda maddelerini Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nden alacak.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Ege Üniversitesi ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri örnek bir işbirliğine imza attı. Protokolle günde 15 bin kişilik yemek üreten Ege Üniversitesi yemekhaneleri, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi'nden süt ve süt ürünleri, bakliyat, konserveler, yağlar başta olmak üzere çeşitli gıda maddelerini temin edecek.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz'ın önderliğinde hazırlanan işbirliği protokolüyle üreticiden hiçbir aracı olmadan öğrencilere gıda ürünleri ulaştırılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen rektör Prof. Dr. Necdet Budak, yaptıkları işbirliğiyle Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirterek "Öğrencilerimiz anne babalarının bize en değerli emanetleri, onlara en kaliteli eğitim öğretimle birlikte barınma, beslenme gibi hayati konularda da yine en kaliteli hizmeti sağlamak bizim görevimiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ege Üniversitesi Necdet Budak Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title