Haberler

Üniversitede Protokol Krizi

Zonguldak Karaelmas Üniversitesinde "Zonguldakspor İçin Üniversite Öğrencilerinin Hayali" Adlı Seminerde Tanınmayan Yeni Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Sinirlenerek, Toplantı Bitmeden Salonu Terk Etti.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesinde "Zonguldakspor için üniversite öğrencilerinin hayali" adlı seminerde tanınmayan yeni Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, sinirlenerek, toplantı bitmeden salonu terk etti.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi konferans salonunda "Zonguldakspor için üniversite öğrencilerinin hayali" adlı seminer düzenlendi. ZKÜ Pazarlama ve Satış Yönetimi Yüksek Lisans Bölümü öğrencileri Eyüp Güçlü, Hatice Alev Ulusan, Yasemin Özkaya, Cüneyt Aysel, Nilay Cesur, Harun Akıncı Selçuk Atalı ve İbrahim Yazıcı isimli öğrenciler tarafından Zonguldak'ta bulunmasına rağmen "Zonguldak'lı değiliz" telaffuzları üzerine Zonguldakspor'un başarıları, altyapı, yeni saha, bina ve amblemini kapsayan bir dizi proje hazırladı. Düzenlenen seminerle hayalindeki Zonguldakspor'u sunum halinde anlatıldığı seminerde protokol krizi yaşandı. Zonguldakspor Kulüp Başkanı Ramis Muslu, diğer yönetim kurulu üyeleri, Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Çoşkun, Zonguldakspor'lu futbolcular ve öğrenciler katıldı. Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen'in yerine vekaleten gelen ve görevine yeni atanan Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre de katılmasına rağmen ismi anons edilmeyince salonda karışıklık yaşandı. Sunucunun Vali Yavuz Erkmen'in Karabük'e gitmesi nedeniyle katılamadığını anonsuna ses çıkarmayan Vali Yardımcısı Tevfik, konuşma yapan Zonguldakspor Kulüp Başkanı Ramis Muslu'nun konuşması üzerine sinirlendi. Muslu'nun "Burada izlediğim kadarısıyla özverili ve duyarlı çalışma olmuş. Öğrenci arkadaşlarımızı kutluyorum. Zonguldakspor Kulüp Başkanı olarak ve yönetim kurulu olarak, teşekkür ediyorum. Sayın Valim bugün gelemedi. Arkadaşlarımızın söylediğine göre Karabük iline gitmiş. Bunun takipçilğini biz Zonguldakspor kulübü olarak yapacağız. Asbaşkanlarımız ve Esnaf Odaları Birliği başkanı burada. Başta Zonguldak ilinde öne çıkan TBMM Başkanı Köksal Toptan'a vali Yavuz Erkmen'e, milletvekillerimize ve belediye başkanlarına bu konuyu sunacağız" diye konuşmasının ardından ayağa kalkan Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, kendisinin Vali Yardımcısı olduğunu söyledi. Vali Erkmen'in yerine toplantıya katıldığını hatırlatan Vali Yardımcısı Emre, yanındaki protokolle tokalaşarak toplantıyı terk etti.

Sunucu Eyüp Güçlü, projenin öğrencilerin hayali olması nedeniyle protokolden çok basın mensupları ile paylaşmayı amaçladıklarını söyleyerek, sıkıntı nedeniyle özür diledi. Özrün ardından kısa bir süre sonra toplantı sona erdi.

(SD-SD-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title