Haberler

Üniversitede "Kosgeb Destekleri" Konulu Konferans Yapıldı

Adıyaman Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Vehbi Koç Konferans Salonunda “KOSGEB Destekleri” konulu konferans düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Vehbi Koç Konferans Salonunda "KOSGEB Destekleri" konulu konferans düzenlendi.

Adıyaman Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdari Başkanlığı(KOSGEB) İl Müdürü Şükrü Mısır'ın verdiği konferansa Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tanju Teker, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

KOSGEB ve kuruluş amacını, KOSGEB'in desteklediği alanları anlatan İl Müdürü Mısır, KOSGEB hizmet ağını anlatarak kayıtlı kobi sayısının 828 bin 635, işletme sayısının 37 bin 936 ve yıllık destek miktarının yeni çıkan kanunlarla 1 milyar 100 milyon olduğunu söyledi.

Mısır konuşmasının sonunda KOSGEB destek programlarını açıklayarak uygulamalı girişimcilik, yeni girişimci desteği, işletme kurulum desteği ve sabit yatırım destekleri hakkında bilgi verdi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise yaptığı konuşmada konferans ve konuşmalarından dolayı Şükrü Mısır'a teşekkür ederek kurumlar arasında en çok beraber çalıştıkları kurumun KOSGEB olduğunu ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Mustafa Talha Gönüllü Vehbi Koç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title