Haberler

Üniversitenin Daire Başkanından Özel Kalemine Ahlaksız Teklif: Şehvetle Cinsel İlişkiye Girmek İster misin?

Güncelleme:

Konya Selçuk Üniversitesinde daire başkanı, özel kalemini tehditle taciz etti ve "Benimle şehvetle cinsel ilişkiye girmek ister misin?" diye ahlaksız teklifte bulundu.

Konya Selçuk Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda görevli 2 kadın, kendilerini tehditle taciz eden daire başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu. Konya 1. Aile Mahkemesi H.H.S. hakkında T.O. ile iletişime geçmemesi, ev, iş yeri ve ailesine yaklaşmaması konusunda tedbir kararı verdi.

TEHDİTLER YÜZÜNDEN SUSMUŞ

Daire başkanının özel kalemi olarak görev yapan 28 yaşındaki kadın, olayın geçen temmuz ayı sonlarında yaşandığını ancak tehditler ve ailesinin duymaması için sustuğunu belirtti.

"BENİMLE ŞEHVETLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK İSTER MİSİN?"

Genç kadın, "H.H.S. beni odasına çağırıp kapıyı kapattırdı. Hayatımda biri olup olmadığını sordu. Şaşkın bir şekilde 'Hayırdır başkanım' dedim. Israrla sorunca 'Hayır yok' dedim.

Bana bu kez 'Benimle sevgili olmak şehvetle cinsel ilişkiye girmek ister misin?' dedi. Çok korktum ve şaşırdım. 'Terbiyesizlik yapmayın ben sizin kızınızdan bile küçüğüm' deyip odadan çıktım. Sonra da yine sözle defalarca taciz etti" dedi.

"DURUMU AİLENE ANLATIRSAN SİZİ YAŞATMAM"

Habertürk'ten Zafer Samancı'nın haberine göre, H.H.S.'nin her fırsatta ruhsatlı silahını göstererek "Eğer olanları birine anlatır ya da sikâyetçi olursan seni de aileni de yaşatmam" diye tehdit ettiğini de öne süren T.O., "Durumu babama anlattım. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunduk. Başka bir kız arkadaşım da daha önce H.H.S. hakkında cinsel tacizde bulunduğu için şikâyetçi olmuştu" dedi.

"GENÇ OLSAM SANA AŞIK OLURDUM"

Ekim ayında H.H.S. hakkında suç duyurusunda bulunan aynı dairede görevli evli Y.C. de ifadesinde "Odasındayken bana 'Çok güzelsin genç olsam sana âşık olurdum' dedi. Sert tepki verince şaka yaptığını söyledi. Başka bir gün de dudaklarımın ve rujumun çok güzel olduğunu söyledi" dedi.

KADININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

H.S. ise iftiraya uğradığını savundu. Bu arada idari soruşturma kapsamında H.H.S. ve iki kadının görev yerleri değiştirildi. Üniversite yönetimi adli ve idari soruşturmanın devam ettiği gerekçesiyle açıklama yapamayacaklarını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (64)

TÜRK:

genellikle dikkat edin islamcı şehirlerde böyle durumlar yaşanıyor

20
21
yanıtYanıtla
....:

hay ağzına sağlık son zamanlarda bende farkettim islamcı şehir demiyimde ak şehir diyim. geçen bursadan benzer bi haber okudum. iyice azıttılar.

yanıt0
yanıt0
ŞİMŞEK:

Bu Daire Daşkanının önce nasıl Daire Başkanı atandığını sorgulamak lazım ??????

27
0
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

Ben tanıyorum daire başkanını kesinlikle iftira...itibar etmeyin

0
20
yanıtYanıtla
Vatandaş Rıza:

O kız bacın olsaydı, yine daire başkanını savunacakmıydın ?

yanıt8
yanıt1
asd:

oyle mi. . . tamam ben sana inanmayı seciyorum :))

yanıt3
yanıt0
HIRBO:

ŞIRACININ ŞAHİDİ BOZACI :)

yanıt5
yanıt0
artvinli:

tamam sana güveniyoruz göktürk o bayan o zaman şizofrenidir belki hayaller görmüştür veya o başkana sulanmıştır

yanıt3
yanıt1
talebe:

Efendi rumuzlu doğru demiş tıpan yerse adını yaz. Kesin besleme ve yalaka bir üniversite hocası bu.

yanıt1
yanıt1
Şahin:

Demek ki 4 ay önce avaz avaz bağırıp bu sistemi eleştirip işinden atmayı göze alacak kadar sitemini dile getiren ve bunun neticesinde Selçuk Üniversitesinden kovulan Felsefe öğretmenin isyanı, çığlığı boşuna değilmiş..

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title