Haberler

Üniversite Öğrencisinin Darbedildiği İddiası

Tokat'ta minibüs şoförü tarafından beyzbol sopasıyla darbedildiğini iddia eden üniversite öğrencisi, şikayetçi oldu.

Tokat'ta minibüs şoförü tarafından beyzbol sopasıyla darbedildiğini iddia eden üniversite öğrencisi, şikayetçi oldu.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sanat Tarihi 3. sınıf öğrencisi Uğur Demirel

(22), Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Öğle saatlerinde okula gitmek için minibüs beklediğini, bu sırada gelen Süleyman D. (34) yönetimindeki minibüse binmek istediğini anlatan Demirel, minibüse binerken kapının kapandığını ve ayağının kapıya sıkıştığını savundu. Demirel, "Ben minibüse binerken ayağım içeride kaldı. Sonra minibüs gitmeye başladı, içeridekiler bağırınca minibüs durdu. Ben de daha sonra gelen minibüse binip kampüse gittim. Sonra kampüste karşı karşıya geldik. Konuştum, 'Niye böyle yapıyorsun-' dedim. Çok ters konuşunca orada bir arbede çıktı. Arbededen sonra herkes ayırdı. Ayırdıktan sonra giderken tekrar arabanın frenini çekip indi aşağıya. Elindeki beyzbol sopasını kafama indirdi. İlk darbeyi savuşturabildim ama ikinciyi durduramadım kafama indi" iddialarında bulundu.

Çıkan kavga sonrası Demirel, ambulansla Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldığını ve kafasına 3 dikiş atıldığını söyledi. Müşahede altında tutulduğunu dile getiren Demirel, minibüs şoföründen de şikayetçi olduğunu kaydetti.

Muhabir: Zehra Aydın / Tuba Karahan

Yayıncı: İbrahim Uyar - TOKAT

Kaynak: AA / Yerel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title