Haberler

Soyunup Çatıya Çıkan Üniversite Öğrencisi, Çay İçme Teklifini Duyunca Aşağı İndi

Güncelleme:

İzmit'te, üniversite öğrencisi çırılçıplak soyunup çatıya çıktı. Binanın karşısındaki inşaat sahibinin çay içme teklifi sonrasında çatıdan indi.

İzmit'te, psikolojik sorunları olan üniversite öğrencisi soyunup çatıya çıktı. Polis ve itfaiye ekiplerince ikna edilip, indirilen genç hastaneye kaldırıldı.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLAN GENÇ ÇIRILÇIPLAK ÇATIYA ÇIKTI

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve yedi katlı binanın çatısına çırılçıplak çıkan genç, inşaat sahibinin çay içme teklifi sonrasında çatıdan indi.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Serhat K., oturduğu apartmanın 7.katına çırılçıplak çıkarak oturdu.

UZUN SÜRE ÇIPLAK HALDE ÇATIDA OTURDU

Binanın karşısında inşaat işleri yaparken durumu gören Mehdi Yıldız ise gencin intihar edebileceğini düşünerek 112 Acil Yardım ekiplerinden yardım istedi. Binanın çatısının çıkmaz sokakta olması nedeniyle 112 Acil Yardım ekiplerinin ulaşmakta zorluk çektiği genç, uzun süre çatıda çıplak oturdu. Bu sırada inşaat sahibi Yıldız da Serhat K. ile sohbet ederek ikna etmeye çalıştı.

ÇAY İÇME TEKLİFİYLE İKNA OLDU, ÇATIDAN İNDİ

Bir süre sonra olay yerine gelen ekipler apartmanın önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Bu esnada çatıdaki çıplak haldeki Serhat K. ile konuşan Mehdi Yıldız, gence 'Gel aşağı in, çay içelim. Üşüme sen de.' demesi üzerine genç, ikna olarak çıktığı çatıdan aşağı indi.

"KENDİNİ AŞAĞIYA ATMASIN DİYE MUHABBET ETTİM"

Çatıdaki genci çay teklifi ile ikna eden Mehdi Yıldız, "İnşaatın önündeydim. Baktım arkadaş bu lahde çıktı çatıya. O arada itfaiye ve polisi aradım. Daha önce görmemiştim herhalde burada oturuyor. Çatıdaki delikten çıkarak buraya geldi. Uyardım kendisini, muhabbet ettim. Kendini aşağıya atmasın diye" dedi.

POLİS ve İTFAİYE EKİPLERİ EŞLİĞİNDE BİNADAN İNDİRİLDİ

Yıldız'ın çay teklifi ile evine giren genç, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri eşliğinde binadan indirildi. Genç daha sonra ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine götürüldü. Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Üniversitesi 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (12)

MAHİR:

belli ki soyunup şöhret olmak istiyor

5
33
yanıtYanıtla
MAHİRCİK:

annende senin şöhret olmanı ister sor bakalım annene istermi

yanıt40
yanıt2
62 Dersim:

Allah ım sen bu kardesimize ve bunun gibi zor durumda olanlara yardım et ve onların kalbine hidayet nasip eyle.

27
0
yanıtYanıtla
Asi:

Amin. . Kardeşim. . .

yanıt0
yanıt0
Sogomon:

Dersimli farki yuregine diline sağlık can amin

yanıt0
yanıt0
AdanaMerkez:

sağlık sorunları olan adamı arkadan kelepçelemişler bunlarda ayrı sorunlu.

12
0
yanıtYanıtla
bora:

yazık gencecik adam kim bilir ne sorunları var bu duruma geldi allah şifa versin çok zor

5
0
yanıtYanıtla
ANGARALI:

ALLAHIM SENN GENÇLERE AKIL FİKİR İHSAN EYLE YA RAB

5
0
yanıtYanıtla
bein sports:

Fetöcü üniversite hocaları bozdu çocuğun psikolojisini. Bilerek derslerden bırakıyordur çocuğu fetöcü hocalar.

1
3
yanıtYanıtla
...:

Hersey kader isimli vatandas sen simdi bu adama kafir demekle dort dortluk muslanmi oldugunu iddia ediyorsun yazik sana

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title