Haberler

Üniversite Öğrencisi Adapazarı'nda Toprağa Verildi

İstanbul Sarıyer'de 3 Gün Önce Meydana Gelen Trafik Kazasında Ağır Yaralanan ve Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybeden Gürkan Gürken, Adapazarı'nda Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

İstanbul Sarıyer'de 3 gün önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Gürkan Gürken, Adapazarı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sarıyer'de önceki gün meydana gelen trafik kazasında, üniversite öğrencisi 4 gencin içinde bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpmış, kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralanmıştı. Kazada ağır yaralananlardan Koç Üniversitesi öğrencisi Gürkan Gürken de (19), kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Cenazesi memleketi Adapazarı'na getirilen Gürken, Orhan Camii'nde ikindi namazını müteakip kılının cenaze namazının ardından Emirdağ Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazede Gürkan Gürken'in babası Bülent, Annesi Lütfiye ile 9 yaşındaki kız kardeşi Melten Gürken ve okul arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

(HA-AK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title