Haberler

Üniversite Öğrencilerini Taşıyan Traktör Devrildi: 23 Yaralı

Özel Bir Televizyon Kanalında Yayınlanan Programa Katılmak İçin Kocaeli'nin Değirmendere Beldesine Giden Üniversite Öğrencilerinin, Mola Verdikleri Maşukiye Beldesinde Bindikleri Traktör Devrildi. Kazada Traktör Sürücüsü ile 22 Öğrenci Yaralandı.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılmak için Kocaeli'nin Değirmendere beldesine giden üniversite öğrencilerinin, mola verdikleri Maşukiye beldesinde bindikleri traktör devrildi. Kazada traktör sürücüsü ile 22 öğrenci yaralandı.

Show TV'de yayınlanan Siyaset Meydanı programına katılmak üzere Kocaeli'nin Değirmendere beldesine giden Ankara Gazi Üniversitesi öğrencileri, Maşukiye beldesinde mola verdi. Burada yemek yiyen öğrenciler, tesiste gördükleri traktöre bindiler. Traktörün römorkuna binen öğrenciler, kısa bir Kartepe turunun ardından geri döndükleri sırada frenleri boşalan traktör devrildi. Kazada yaralanan 22 öğrenci ve traktör sürücüsü, Kocaeli ve İzmit Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencilerin isimlerinin Yavuz Elitok, Kaya Kuş, Hakan Kızılırmak, Emrah Yıldız, Rabia Satıoğlu, Elif Yılmaz, Pınar Karakaş, Cüneyt Ökmen, Tamer Ejderoğlu, Tuğbahan Coşkun, Ayhatun Akdoğan, Gizem Üçüncü ve Yasin Aydın olduğu öğrenilirken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

(GA-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title