Haberler

Üniversite Öğrencileri Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Düzce Üniversitesi Sahne Sanatları ve Gezi Topluluğu, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Düzce Hilmi Çilingir Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Düzce Üniversitesi Sahne Sanatları ve Gezi Topluluğu, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Düzce Hilmi Çilingir Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Sahne Sanatları ve Gezi Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Şenol Şirin rehberliğinde gerçekleştirilen ziyarete Düzce Üniversitesi Gümüşova Meslek Yüksekokulu öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Ziyaretle ilgili düşüncelerini paylaşan Öğretim Görevlisi Şenol Şirin, "Dünün gençleri, bugünün yaşlıları olan büyüklerimizi hatırlamak ve yüzlerinde küçükte olsa bir tebessüm bırakmak amacıyla bu geziyi düzenledik" şeklinde konuştu.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in "Küçüklere şefkat göstermeyen, büyüklerine değer ve saygı göstermeyen bizden değildir!'" sözünden hareketle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Öğretim Görevlisi Şenol Şirin, yaşlıların hayat tecrübelerinin öğrencilere yol göstereceğini ifade etti.

Sahne Sanatları ve Gezi Topluluğu olarak, sosyal sorumluluk adına birçok etkinliğe imza attıklarını dile getiren Şenol Şirin, huzurevinde sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirtti. Yaşlılarımızın tecrübeleri, anlattıkları yaşam hikayeleri ve yaşama sevinçlerinin öğrencilerin üzerinde son derece etkili olduğunu söyleyen Şirin, bu tür etkinliklerle öğrencilerin sorumluluk duygusunu artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Şenol Şirin, "Cenap Şehabeddin yaşlılıkla ilgili olarak, 'Akıl yaşta değil baştadır; fakat aklı başa yaş getirir.' sözünde de belirttiği gibi aklı başında olan gençleri ve yarının ihtiyar adaylarını, çok geç olmadan, akıp giden zamanın da farkında olmaları için bu etkinliği organize ettik" ifadelerini kullandı.

Ziyarette kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Düzce Hilmi Çilingir Huzurevi çalışanlarına teşekkür eden Şenol Şirin, sosyal anlamda geçlerin kendilerini geliştirmelerine imkan verecek birçok projeyi gelecek günlerde hayata geçireceklerini söyleyerek sözlerini sonlandırdı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Gümüşova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title