Haberler

Ünilig'de Ege rüzgarı 60. Yıl onuruna bronz madalya

Güncelleme:

Ege Üniversitesi Buz Hokeyi Takımı, Buz Hokeyi Erkekler Ligi'nde Türkiye üçüncüsü oldu.

Ramazan Aydınoğlu,"Kurulduğu ilk senede üçüncülük gibi önemli bir derece alarak takımımızın gücünü ve bu alanda daha büyük hedefleri olduğunu gösterdik. Takımdaki tüm arkadaşlarıma bugüne kadar verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Üniversitemizin bünyesinde geçen sene ilk defa Buz Hokeyi Antrenörlüğü Bölümü açıldı. Bundan sonraki amacımız Buz Hokeyi Antrenörlüğü Bölümü'ne gelecek olan öğrencilerimiz ile Ünilig'de şampiyon olmak" dedi

Ege Üniversitesi Buz Hokeyi Takımı, Türkiye Üniversiteler Federasyonu tarafından düzenlenen Buz Hokeyi Erkekler Ligi'nde ilk kez mücadele etmesine rağmen turnuvada büyük başarı elde ederek Türkiye üçüncüsü oldu.

Ege Üniversitesi'nin '60. Yıl'ı onuruna Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz'ın arzusu üzerine 2015 yılında kurulan Ege Üniversitesi Buz Hokeyi Takımı, Türkiye Üniversiteler Federasyonu tarafından düzenlenen Buz Hokeyi Erkekler Ligi'nde ilk kez mücadele etmesine rağmen turnuvada büyük başarı elde ederek Türkiye üçüncüsü oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun verdiği tesis desteği ile Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaki buz pistinde antrenmanlarını tamamlayan Ege Üniversitesi Buz Hokeyi Erkekler Takımı; Şubat ayında İzmir'de düzenlenen Erkekler Buz Hokeyi Eleme Müsabakalarında 5 takımlı gruptan mağlubiyet almadan çıkarak Erzurum'da düzenlenen finale katılmaya hak kazandı. Erzurum'da düzenlenen final müsabakalarında ise Ege Üniversitesi Takımı, Erzurum Teknik Üniversitesini 6- 2 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

KURULDUĞU SENE GELEN BAŞARI

Ege Üniversitesi Buz Hokeyi Takımı Koçu Ramazan Aydınoğlu, "Kurulduğu ilk senede üçüncülük gibi önemli bir derece alarak takımımızın gücünü ve bu alanda daha büyük hedefleri olduğunu gösterdik. Takımdaki tüm arkadaşlarıma bugüne kadar verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Üniversitemizin bünyesinde geçen sene ilk defa Buz Hokeyi Antrenörlüğü Bölümü açıldı. Orada okuyan öğrencilerimiz ve diğer bölümlerden katılım gösteren öğrencilerimizle bu başarıya birlikte yürüdük. Bu takımın kurulmasında Rektörümüzün, Yüksekokul Müdürümüzün çok büyük katkıları oldu. Bundan sonraki amacımız Buz Hokeyi Antrenörlüğü Bölümü'ne gelecek olan öğrencilerimiz ile Ünilig'de şampiyon olmak ve diğer turnuvalarda da daha büyük başarılar yakalamak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Erzurum Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title